TRANDAFIRII STABILIZATI pretul frumusetii Nemuritoare a florilor Naturale.

Uitati de Trandafirii Criogenati... Trandafirii Stabilizati sunt cea mai noua fita in materie de decoratiuni florale.

Floristii sunt de parere ca daca vrei sa oferi o floare care sa reziste cat mai mult atunci trebuie sa oferi persoanelor dragi tie un aranjament floral ce va rezista: un trandafir stabilizat, nemuritor amplasat intr-un bol din sticla, aranjamentul floral ideal pentru pastrare indelungata.

Pornind de la pasiunea pentru design floral, floristii au reusit sa dea contur si forma unor aranjamente florale unice si speciale.

Unicitatea acestora consta în faptul ca folosim trandafiri si flori naturale stabilizate. Acestea sunt în totalitate naturale si ecologice.

Trandafirii si florile stabilizate sunt obtinute printr-un proces prin care un stabilizator natural, înlocuieste seva plantelor sau a florilor, astfel încât ele îsi pastreaza prospetimea chiar mai mult de 3 ANI!
pareri trandafiri stabilizati alternativa trandafiri criogenati

Plantele si florile stabilizate nu au nevoie de locuri luminoase, nu au nevoie de apa sau pamânt si nu sunt sensibile la schimbarile bruste de temperatura.

Fiind stabilizate, acestor flori nu le va pali culoarea in timp, asadar daca doriti sa nu fiti uitati prea curand acesta este cadoul ideal!

Datorita tehnologiei de prezervare a plantei, prin extragerea sevei si inlocuirea sa cu glicerina acesti trandafiri isi vor pastra prospetimea si supletea naturala de-a lungul anilor.

Trandafirii stabilizati sunt flori naturale tratate astfel incat si peste ani de zile sa arate ca proaspat culese din gradina.

Se spune ca dragostea dureaza trei ani de zile. Daca e asa, atunci se poate spune despre aceste flori naturale stabilizate ca dureaza chiar mai mult decat dragostea.

Singura dilema find totusi... ce sa alegem, Trandafirii Criogenati sau Trandafirii Stabilizati?
MAI POTI CITI