Pareri Promotie KAUFLAND Delimano Stone Legend cratite si oale plus ibrice si tavi.

DELIMANO si KAUFLAND te invita pe finalul anului sa iei parte la campania promtionala de reduceri 50% la gama de vase Delimano Stone Legend.

Fii vedeta la tine in bucatarie unde vei putea gati cele mai delicioase preparate pentru mesele de Craciun si Anul Nou folosind vase si ustensile de bucatarie de cea mai buna calitate.

Inainte de a ne face o parere despre cum se va desfasura campania  KAUFLAND Delimano Stone Legend la reducere sa spune cateva cuvinte despre aceste cartite, oale si tavi.

Delimano Stone Legend combina beneficiile naturale ale pietrei si smaltului pentru a-ti aduce materiale netoxice si fara PFOA 100% care nu vor introduce substante chimice in mancare, cum fac unele pe baza de PTFE.
delimano stone legend pareri promotie kaufland puncte bonus

Piatra si smaltul, materiale traditionale de gatit, combina excelente proprietati de distribuire si de mentinere a caldurii pentru a pastra umezeala, vitaminele si aroma in interiorul alimentelor gatite.

Delimano Stone Legend Round Mould este perfect pentru ca puteti preparara mancarurilor cu putine grasimi intrucat invelisul antiaderent necesita doar o picatura de ulei.

Informatii despre campanie KAUFLAND Delimano Stone Legend cratite si oale plus ibrice si tavi

Vino la cumparaturi în perioada 15.11 - 26.12.2017, aduna punctele bonus primite la casele de marcat si poti beneficia de reduceri 50% la gama de vase Delimano Stone Legend: cratite, oale si ibrice.

Mai mult chiar, poti avea cele mai de nadejde ajutoare în bucatarie: stand mixerul si grill-ul Perla de la Delimano.

La o valoare a bonului între 20,00 si 39,99 lei cu TVA, primesti 1 punct bonus, la o valoare a bonului între 40,00 si 59,99 lei cu TVA, 2  puncte bonus, a o valoare a bonului între 50,00 si 69,99 lei cu TVA primesti 3 puncte bonus.

Lipeste punctele bonus pe talonul colector.

Vino la casa de marcat cu produsul ales, însotit de talonul completat cu numarul corespunzator de puncte si vei beneficia de pretul redus la produsele Delimano participante la aceasta campanie.
Reducerea se aplica la pretul întreg al produsului.

Punctele bonus pot fi folosite pentru achizitionarea produselor Delimano Stone Legend la pret redus pâna cel târziu în data de 02.01.2018 sau pâna când cantitatile de articole promotionale sunt epuizate.

Exemplu de reducere: Cratita cu capac Delimano Stone Legend dimensiune : 24 cm  are pretul de doar 89,99 lei reducerea valabila doar cu 5 puncte bonus!
MAI POTI CITI