LOCOBASE pareri CREMA repararea si mentinerea functiei de bariera a pielii.

Ca sa ne putem face o parere despre LocoBase, trebuie mai intai sa intelegem ce este cu aceasta Functie de bariera a pielii.

Conform studiilor functia de bariera a pielii poate fi deteriorata ca urmare a actiunii unor factori externi, printre care se pot mentiona utilizarea excesiva de apa si sapun sau alte substante iritative, expunerea la agenti chimici si radiatii ultraviolete.

Mai mult chiar, in anumite boli de piele functia de bariera este deteriorata chiar datorita afectiunii însasi.

Crema Locobase a fost conceputa pentru a intari bariera naturala de protectie a pielii care o protejeaza impotriva factorilor agresivi de mediu care pot provoca iritatii, uscaciune excesiva, inflamatii, sensibilitate etc.
pareri forumuri Locobase crema

Repararea si întretinerea functiei de bariera a pielii este importanta pentru protejarea pielii împotriva afectiunilor care pot cauza piele uscata si crapata, sensibilitate, iritatie sau inflamatie si de asemenea pentru protejarea pielii în cazul utilizarii in mod repetat a apei, detergentilor sau altor substante cu potential iritant.

Pentru functionarea adecvata a functiei de bariera a pielii este important ca pe suprafata pielii sa se gaseasca suficiente substante grase si, la fel de important, sa existe asa numitele "lipide de bariera" în straturile externe ale pielii.

Locobase este special conceput si destinat pentru repararea si mentinerea functiei de bariera a pielii.

Crema Locobase nu contine in compozitie parfum, are un potential foarte scazut de a cauza iritatia, este hipoalergenica si non-comedogenica.

Crema Locobase contine in compozitie: 70% ulei dispersat si 30% apa.

Mod de utilizare crema LocoBase: Aplicati un strat foarte subtire de Locobase pe toate suprafetele afectate, de 3 - 4 ori de zi, daca medicul sau farmacistul dumneavoastra nu va recomanda altfel.

Doctorul dumneavoastra va poate recomanda Locobase ca o terapie de fond, pentru a ajuta procesul de reparare si mentinere a functiei de bariera a pielii.

Alternativ, pe lânga aceasta indicatie, medicul dumneavoastra va poate recomanda utilizarea si a altor tratamente topice.

Când functia de bariera a pielii este întrerupta, este importanta continuarea tratamentului, chiar daca pielea pare a fi refacuta.

Utilizarea zilnica a cremei reparatoare Locobase poate, de asemenea, preveni sau întârzia aparitia simptomelor.

Opinia noastra este ca la un pret de aproximativ 31 lei crema LocoBase este un produs dermatologic care nu trebuie sa lipseasca persoanelor care vor un aliat de nadejde in lupta împotriva afectiunilor care pot cauza piele uscata si crapata.