Pareri SHIATSU MASSAGER Aloshop. Relaxeaza-te ca o vedeta.

Sa incercam sa ne facem o scurta parere despre Shiatsu Massager vandut de cei de la Aloshop. Acesta este conform distribuitorului un excelent aparat de masaj, cu functie de incalzire cu infrarosu, care are efecte profunde de relaxare ale organismului.

SHIATSU MASSAGER detensioneaza eficient muschii zonei de aplicare si imbunatateste microcirculatia.

Cu Shiatsu Massager faci totul la tine acasa, eficient si economic. Masajul SHIATSU este denumit uneori si fizioterapie japoneza sau acupunctura fara ace pentru ca actioneaza pe principiul traseelor meridianelor energetice.
pareri forumuri shiatsu massager aparat masaj

Acest tip de masaj orinetal, prin presiunea exercitata sub un anumit unghi si o anumita perioada de timp, are rolul de a debloca si reechilibra aceste trasee energetice prin eliminarea punctelor de blocaj numite (TSUBO).

Aparatul de masaj de la Aloshop poate fi utilizat pentru gat, spate, mijloc, fund, abdomen, picioare.

Practic, iti maseaza eficient toate zonele corpului si inlatura tensiunea si stresul acumulate dupa o zi obositoare de munca.

In plus, Shiatsu Massager imbunatateste circulatia arteriala, iti confera o stare generala de bine si te ajuta sa ai un somn profund si odihnitor.

Daca comandati SHIATSU MASSAGER acum beneficiati de un discount de 100 de lei, la un pret de 299 lei.

Se crede despre aceasta tehnica orientala de masaj ca functioneaza pentru a echilibra si pentru a elibera fluxul de chi, sau „forta de viata”, energia organismului. Asadar daca nu va permiteti un specialist autentic in masajul Shiatsu, atunci acest aparat de masaj de la Aloshop poate reprezenta o alternativa viabila.

Insa suntem de parere ca doar folosirea lui SHIATSU MASSAGER in mod constant si zilnic poate aduce beneficii vizibile.
MAI POTI CITI