Pareri cartela de METROU cu o calatorie, abonamentul anual METROREX si cartela pentru grupuri. Preturi.

In primul rand suntem de parere ca introducerea unor noi cartele de metrou, este un lucru bun, deoarece in acest mod fiecare calator isi poate alege cat mai bine, titlul de calatorie care i se potriveste cel mai bine.

Metrorex a introdus incepand de duminica 15 octombrie 2017, noi titluri de calatorie cu metroul, acum putand fi cumparate cartele cu o singura calatorie, abonamente pe un an si cartele pentru grupuri de 3,4 sau 5 persoane.

Noile titluri de calatorie cu metroul si preturrile aferente acestora sunt:
  • cartela de metrou cu o calatorie - 2,5 lei;
  • abonamentul anual - 720 lei;
  • cartela de metrou grup 3 persoane - 5 lei;
  • cartela grup 4 persoane - 6,5 lei;
  • cartela grup 5 persoane - 8 lei.
Pareri cartela de METROU cu o calatorie preturi

Abonamentul anual de metrou urmareste fidelizarea calatorilor de zi cu zi pe o perioada mai mare de o luna si ofera avantajul unor costuri lunare reduse fata de cele generate de achizitionarea mai multor abonamente lunare.

Astfel, prin comparatia costurilor anuale pentru cele doua tipuri de abonamente, calatorii care opteaza pentru acest abonament pot beneficia de circa o luna si jumatate de “gratuitate” la transportul cu metroul.

De asemenea, Metrorez este de parer ca noile cartele de grup (3, 4 sau 5 persoane) vin in sprijinul grupurilor (atat calatori fideli, cat si turisti) cu preturi mai avantajoase per calatorie fata de titlurile existente pana la momentul actual.