PATRIA BANK pareri despre noile reclame cu micii intreprinzatori.

Ca sa puteti sa va faceti o parere despre Patria Bank si ofensiva reclamelor de pe mai toate mijloacele media, trebuie sa stiti ca aceasta campanie de comunicare de brand survine in urma fuziunii din care s-a (re)nascut aceasta institutie financiara.

In data de 21 aprilie 2017, Curtea de Apel Bucuresti a aprobat dosarul de fuziune dintre Banca Comerciala Carpatica si Patria Bank, permitând celor doua banci sa finalizeze în perioada imediat urmatoare toti pasii procedurali si operationali pentru implementarea efectiva a fuziunii.

Astfel, Patria Bank si Banca Comerciala Carpatica au devenit o singura banca, care continua sa fie listata la Bursa si poarta numele de Patria Bank.

Noua banca este prezenta în 73 de orase la nivel national, prin 111 sucursale, are peste 240.000 clienti si 3,816 miliarde lei în active.
pareri patria bank reclama sufletul creditelor

Grupul Patria Bank este detinut de Fondul de Investitii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai carui principali investitori sunt:
  • BERD (Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare), 
  • FEI (Fondul European de Investitii, parte a Grupului Bancii Europene pentru Investitii), 
  • DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Marii Negre). 

Grupul Patria Bank include Patria Bank, Banca Comerciala Carpatica, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management si SAI Intercapital Invest.

Noua strategie de lansare a brandului urmareste ca Patria Bank sa fie perceputa drept banca oamenilor. 

O banca ce promoveaza cresterea nivelului de acces la servicii financiare, adaptata la realitatile diferite din tara.

O banca accesibila tuturor, facuta pentru oameni si pentru necesitatile lor ce poate fi inteleasa cu usurinta de oricine, simpla, prietenoasa si atenta cu toata lumea.Reclama Patria Bank 2017

Campania de imagine a Patria Bank este comunicata printr-o reclama TV (spoturi TV), în digital (spot manifesto cu promisiunea Patria Bank pentru oameni simpli si muncitori), OOH, PR si social media.

Parerea noastra este ca institutia financiara vrea sa se pozitioneze ca o banca populara. Dovada fiind si sloganul: „Patria Bank. Pentru toti românii” plus conceptul creativ “Faci multe pentru patrie, e timpul sa faca si Patria ceva pentru tine!”.
MAI POTI CITI