Horoscop chinezesc 2018 MISTRET. Previziuni astrologie in anul Cainelui de Pamant.

Horoscop chinezesc 2018 MISTRET de FOC Nativii nascuti in anul Mistretului, desi au depasit anul 2017, un an instabil, nu vor avea parte de mult mai multa stabilitate nici anul acesta.

Sanatatea e una dintre principalele tale griji. Esti ceva mai predispus(a) la imbolnaviri. E important sa-ti conservi energia.

Desi ai performante uluitoare in cariera, trebuie sa fii foarte selectiv(a) cu aliatii, pentru ca exista multe lupte pentru putere anul acesta.

Horoscop chinezesc 2018 MISTRET de APA In planul carierei, puterea este mult prea dorita de multa lume. Politici de birou, competitii nesanatoasa - nici ele nu prea imbunatatesc situatia generala. Trebuie sa fii atent(a) in cine te increzi si sa nu te implici in lucruri inutile.
horoscop chinezesc 2018 mistret dragoste bani sanatate

Pune piciorul in prag cand este necesar. Nu-i lasa pe ceilalti sa te impinga intr-un colt. E momentul sa-ti revizuiesti capacitatile diplomatice.

Horoscop chinezesc 2018 MISTRET de METAL Nu sunt multe persoane care te pot ajuta. E important sa ramai optimist(a) si sa te inconjori de oameni optimisti.

Oamenii nu prea sunt placuti anul acesta. Trebuie sa te concentrezi pe ceea ce vrei sa realizezi si pe propriile teluri.

Nu te lasa distras(a) de barfe si lupte pentru putere. Aminteste-ti sa fii calm(a) si diplomat(a).

Horoscop chinezesc 2018 MISTRET de PAMANT Cu sanatatea nu prea stai bine. Esti mai predispus(a) la boli pentru ca sistemul tau imunitar este mult slabit.

Lipsa de odihna si activitatile mult prea diverse cresc riscul de a avea accidente. Acorda cat mai multa atentie unei diete sanatoase, tine-ti in frau nivelul stresului si fa miscare regulat.

Primesti sprijin de la perechea ta in aceste zile instabile. Daca esti singur(a), ai sanse mari ca anul acesta sa intalnesti iubirea vietii tale.

Horoscop chinezesc 2018 MISTRET de AER Fa-ti treaba bine si concentreaza-te la ea - vei avea rezultate excelente astfel.

Daca lucrezi in afaceri, le vei stabiliza anul acesta. Nu fi agresiv. Ia-o incet si sigur - vei obtine mai multe pe termen lung.

Evita investitiile, banii nu sunt prea multi anul acesta. Daca ai o relatie, ai un an placut.