Pareri DACIA DUSTER 2017. Noua generatie are parte de recenzii mixte.

Analizate in mare din punct de vedere a polaritatii emotionale, primele impresii legate de Dacia Duster 2017, sunt NEUTRE.

Parerile pozitive legate de noua generatie de masini Dacia Duster, apreciaza implementarea tehnologiilor inexistente pana acum la marca romaneasca.

De la accesul in masina fara cheie si pornirea din buton pana la un sistem de patru camere video, airbag-uri cortina si monitorizarea unghiurilor moarte.

Plus desigur, sistemul de control la coborare (Hill Descent Control – HDC), completat de sistemul de asistenta la demarajul in rampa (Hill Start Assist – HSA) faciliteaza conducerea in teren accidentat.

Iar adeptii traseelor offroad se bucura de ecranul de informatii 4×4 afiseaza o busola si indica in timp real inclinarea vehiculului.
dacia duster 2017 pareri impresii din review-uri

Analiza de sentiment (Ekman) a peste 5000 de mesaje de pe retelele de socializare arata urmatoarea distributie a emotiilor legate de noul model de Dacia Duster, lansat de curand la Salonul Auto de la Frankfurt:

1. Surpriza

2. Bucurie

3. Mahnire

4. Teama 

5. Furie

6. Dezgust

Ultimele doua sunt prezente in proportie foarte mica in corpusul analizat si pot fi ignorate.

Principalele emotii transmise prin impresiile postate in media sociala sunt de SURPRIZA si BUCURIE (satisfactie si placere). Ceea ce pentru constuctorul francez, nu poate reprezenta decat un motiv de "fericire".

Mahnire indica un sentiment de pierdere si/sau dezavantaj. De exemplu faptul ca uni consumatori cred ca o motorizare de 130 CP ar fi fost cel mai potrivit pentru gabaritul ei si pentru performante mai bune.

Iar teama reprezinta o reactie la un stimul negativ si tine de pret. Teama ca preturile noului Duster 2017 vor fi mai mari, chiar daca Reanult a tinut sa precizeze ca vor fi in mare aceleasi.

In concluzie noua generatie de Dacia Duster lansata in 2017 se bucura pentru inceput de o primire pozitiva.
MAI POTI CITI