HOROSCOP Decembrie 2017. Previziuni astrologice de la BALANTA la zodia PESTI.

Previziuni astrologice pentru nativii din zodia Balanta pana la zodia Pesti, horoscop general pentru luna decembrie 2017.

Horoscop Decembrie 2017 BALANTA (23.IX-22.X) Munca iti daruieste mari satisfactii si ai parte de mai multe sanse de a-ti gasi un job avantajos.

Chiar daca unele sarcinile complicate ori laborioase par a se precipita , lucrul asta nu are cum sa-ti stavileasca pasiunea dedicata carierei.

In acest interval se poate sa apara o conexiune intre relatia de cuplu si munca: responsabilitati comune, o poveste de dragoste care se naste in mediul in care iti desfasori activitatea etc.

Mai este posibil ca dragostea sa aiba legatura cu speciificul profesional.

Horoscop Decembrie 2017 SCORPION (23.X-22.XI) Aveti grija sa nu va surmenati si sa acordati atentia cuvenita alimentatiei si odihnei. In caz contrar, este posibil sa va confruntati cu perioade de insomnii si crize nervoase. Ultima saptamana a lunii poate aduce afectiuni minore in zona pieptului si in zona stomacului.
Horoscop Decembrie 2017 Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator

Evenimentele care vor avea loc la serviciu in acest rastimp sunt aducatoare de bucurie, de informatii utile, de motive de sarbatoare, pentru ca vei simti ca ti-ai gasit locul care te reprezinta in multe privinte.

Horoscop Decembrie 2017 SAGETATOR (22.XI-20.XII) Evenimentele tind sa iti accentueze sentimentele si sa iti arate adevarata sensibilitate de dincolo de masca pe care o porti uneori si care poate insela. E timpul sa iti exprimi sentimentele, sa faci ce vrei si sa iti consolidezi legaturile existente. Din instinct, vei fi de acord cu ce spune inima.

Sagetatorii singuri vor fi foarte convingatori si in masura sa isi faca prieteni oriunde ar fi. Vor fi unii care vor prefera libertatea de a zbura din floare in floare, in schimb pe altii ii va lovi ca un traznet dragostea la prima vedere si nu va trece mult timp pana isi vor face planuri de casatorie.

Horoscop Decembrie 2017 CAPRICORN (21.XII-19.I) Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.

Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.

Horoscop Decembrie 2017 VARSATOR (20.I-18.II) Relatiile de munca sunt placute, atat cu cei din pozitii ierarhic superioare, cat si cu cei ce va sunt colaboratori.

Viata de cuplu devine mai reliefata, mai dinamica sau chiar mai pasionala. Impulsul erotic este mai puternic, te anima dorinta de a cuceri, raspunzi prompt la stimuli.

Horoscop Decembrie 2017 PESTI (19.II-20.III) Sistemul nervos este foarte sensibil la suprasolicitare, lipsa de odihna, alimentatie irationala, alcool si alti factori destabilizatori. Atentie si la drum, indiferent ca esti cu masina sau pe jos!

Luna decembrie 2017 aduce pentru nativii zodiei Pesti multa munca, aglomerare si presiune. In ultima parte a luni si si inceputul lui ianuarie 2018 trebuie sa iti evaluezi atent riscurile, mai ales in demersurile juridice sau parteneriale.
MAI POTI CITI