iPhone X Pareri in Media Sociala imediat dupa lansarea oficiala alaturi de iPhone 8.

Intreaga medie sociala a fost in fierbere odata cu lansarea oficiala a noului iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus despre care vom incerca sa ne facem o parere, si pe care speram sa le vedem cat mai repede in oferta Vodafone, Orange si Digi.

Apple a venit cu cel mai scump, dar in acelasi timp si cel mai sofisticat model de, iPhone X care costa de la 999 dolari in versiunea de 64 GB, dar are si o varianta de 256 GB la care pretul este de 1.149 dolari.

Telefonul iPhone X va putea fi comandat in SUA incepand cu data de 27 octombrie 2017 si va incepe sa fie livrat in 3 noiembrie.

Remarcam la noul iPhone X ecranul care acopera un procent mai mare din suprafata dispozitivului decât pâna acum.

iPhone X este, totodata, primul telefon Apple dotat cu un ecran de 5.8 inch de tip OLED de tip Super Retina (2436 x 1125 pixeli, 458 ppi), care ofera o imagine mai buna.

pareri iphone x pretul sofisticari marca apple

iPhone X  dispune de 3 GB memorie RAM si foloseste noul chipset A11, care este compus din 6 nuclee de procesare.

Cel mai controversat lucru este insa legat de pretul lui iPhone X. Acesta va porni de la 999 dolari in SUA, ceea ce inseamna ca in Europa va proni de la aproximativ 1.000 de euro.

Analizand primele emotii imediat dupa lansarea oficiala a iPhone X, observam ca acesta a fost primit cu o doza foarte mare de surpriza si de bucurie. Dupa care urmeaza la mare distanta frica si tristetea care indica in mare un sentiment de pierdere sau dezavantaj.

O parere buna asadar despe noul iPhone X, opinie care desigur este intretinuta de greutatea brandu-lui Apple.

Revenind la noile iPhone 2017 sa vorbim si despre fratii mai mici a lui X si anume despre iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

In principal  iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt cu mult diferite de iPhone 7, insa au sticla si pe spate si pot fi incarcate wireless. cei de la Apple sustin ca este vorba de cea mai rezistenta sticla montata vreodata într-un telefon mobil. Ambele iPhone 8 sunt rezistente la apa si praf.

iPhone 8 de 64 GB va costa 699 de dolari. iPhone 8 Plus va costa 799 de dolari în varianta de 64 GB.

Cu siguranta Vodafone, Orange si Digi vor veni in curand cu oferte speciale si abonamente atat pentru iPhone X cat si pentru gama iPhone 8.