Primul supermarket AUCHAN se deschide la Bucur Obor. Noi locuri de munca si comert de proximitate.

PREMIERA in Romania. AUCHAN deschide primul sau magazin de tip supermarket si intra astfel in puternic in zona comertului de proximitate.

Primul supermarket Auchan din România va fi deschis pâna la sfârsitul anului, într-un spatiu închiriat în vechiul magazin Bucur Obor.

Suprafata de vânzare a magazinul Auchan Bucur Obor va fi de aproximativ 2300 metrii patrati si va gazdui o gama larga de produse, toate cu preturile mici, permanent, în concordata cu strategia comerciala a companiei, se arata în comunicat.

"Suntem bucurosi sa anuntam semnarea parteneriatului cu Bucur Obor SA, parteneriat care ne va permite sa facem înca un pas în directia dezvoltarii comertului nostru de proximitate. Oferta supermarketului Auchan va acoperi toate nevoile de zi de zi ale clientilor nostri. Dorinta noastra este, ca prin intermediul acestui proiect sa aducem diferenta Auchan si în zona Obor - kilometrul 0 al comertului din Bucuresti", a declarat Ionut Ardeleanu Director General Auchan Retail România.
program auchan bucur obor primul supermarket

Auchan Retail Romania are în acest moment in Romania un portofoliu 33 de hipermarketuri si 4 magazine de proximitate MyAuchan cu peste 280.000 mp suprafata neta de vânzare, circa 10.000 de angajati, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016.

Comertul de proximitatea a inceput sa joace in ultimul timp un rol mult mai important in dezvoltarea operatiunilor Auchan in Romania.

Astfel in data de 27 iunie 2017  retailerul francez a deschis cel de-al patrulea magazin MyAuchan, in statia PETROM Razvad, din judetul Dambovita.

Peste 2000 de produse (lactate, bauturi cu si fara alcool, dulciuri si snacks-uri, produse congelate, electronice si multimedia, menaj, cosmetice si ingrijire corporala) sunt la dispozitia clientilor din zona, zilnic, in intervalul 0 – 24.

Alte servicii disponibile in statia PETROM si magazinul MyAuchan Razvad: WiFi gratuit, rovinieta, reincarcare electronica.
MAI POTI CITI