Pareri Interherb Colagen & Acid Hialuronic Clasic tablete pentru santatea pielii si cartilajelor.

Sa ne facem despre Colagen & HA forte un supliment care conține in compoziție collagen Biocell, obținut printr-o tehnologie brevetata si care se găsește in farmacii la un preț aproximativ de 23 lei, cutia cu 30 capsule.

Ce este Interherb Colagen & Acid Hialuronic Clasic tablete și pentru ce utilizează


Este demonstrat clinic ca rolul colagenului in organism este de a sustine tendoanele, pielea si cartilajul, iar o cantitate optima de colagen le mentine elasticitatea, fermitatea si supletea.

Colagenul mentine umiditatea in tesuturi si ajuta pielea sa ramana elastica. Odata cu inaintarea in varsta, productia de colagen scade, pentru ca dupa 40 de ani sa se opreasca total.

In consecinta, pielea incepe sa arate semne de imbatranire. Pentru a compensa deficitul colagenului din piele si sa amanam astfel aparitia semnelor de imbatranire a pielii, putem furniza organismului necesarul prin aport extern.

Extractul continut de Colagen & HA forte este usor asimilat de tesuturile pielii.
pareri eficienta interherb colagen si acid hialuronic comprimate

Astfel, colagenul furnizat acopera deficitul de colagen produs in mod natural, care odata cu inaintarea in varsta nu mai este produs de organism.

Colagenul hidrateaza pielea, mentinand umiditatea in straturile interioare ale pielii si evitand astfel uscarea ei.

Pielea devine neteda, catifelata si luminoasa. Utilizarea pe termen lung a Colagenului & HA forte contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie si la reducerea semnificativa a ridurilor faciale adânci. Pielea dumneavoastră va arata mai tânăra si mai sănătoasă.

Acidul hialuronic ajuta la refacerea si regenerarea celulara prevenind astfel degradarea țesuturilor pielii.

La fel ca si colagenul, odata cu înaintarea in varsta el nu mai este produs in mod natural de organism fiind necesara compensarea deficitului prin aport extern.

Acidul hialuronic lubrefiaza pielea, ajuta pielea sa retina umiditatea, elimina ridurile fine si grosiere. Reduce inflamatia, stimuleaza cresterea tesuturilor conectante si a cartilajelor de la incheieturi, lubrefiaza incheieturile.

Efectele se fac simtite rapid dupa inceperea suplimentarii cu acid hialuronic. Acidul hialuronic este esential pentru lubrefierea incheieturilor si contra fenomenului de imbatranire/ridare.

Beneficii ale suplimentarii dietei cu acid hialuronic:
  • efect cosmetic - hidratarea pielii dinspre interior spre exterior, rectificand astfel ridurile; 
  • efect anti-artritic - lubrifica articulatiile in special la genunchi si solduri; 
  • efect rejuvenant - anti-imbatranire. 

Acidul hialuronic (HA) este un glicozaminoglican (GAG), ceea ce reprezinta o substanta care se anexeaza colagenului si elastinei pentru a forma cartilajul.

Acidul hialuronic nu numai ca ajuta mentinerea cartilajului care acopera articulatiile, puternic si flexibil, ci ajuta si la cresterea furnizarii de fluid sinovial pentru lubrifierea imbinarilor.

Cercetarile au aratat ca acidul hialuronic este un tratament eficient atat pentru reumatism cat si pentru osteoartrita.

Intr-un studiu, peste 80% dintre participanti au simtit o imbunatatire semnificativa a simptomelor durereoase de artrita imediat dupa tratamentul cu acid hialuronic cu sulfat de condroitin.

O capsula Interherb Colagen & Acid Hialuronic Clasic contine in compozitie:
  • extract de collagen Biocell (cu 21,09% sulfat de condroitina si 10,82% acid hialuronic) – 550mg, 
  • acid ascorbic (Vitamina C) – 200mg, 
  • acid hialuronic 90% – 55mg.

Administrare Interherb Colagen & Acid Hialuronic Clasic: o tableta pe zi, in timpul mesei fara masticatie.

Se administrează sub forma de cura, maximum 3 luni, urmata de 2 saptamani pauza, dupa care se poate relua.
MAI POTI CITI