Nunta REGALA. Printul Harry si Meghan Markle s-ar putea casatori!

Presa tabloida din Anglia speculeaza asupra posibilei nuntii care ar putea avea loc in cadrul familiei Regale Britanice. 

Astfel, zvonul privind o iminenta casatorie între printul Harry si  actrita Meghan Markle (cunoscuta mai ales din serialul Suits) pare a fi mai mult decat o simpla speculatie.

Se pare ca printul Harry ia în serios acest pas si se gândeste sa o surprinda pe iubita sa, planuind sa o ceara în casatorie pe Meghan chiar de ziua ei, pe 4 august.

Printul Harry (varsta 32 de ani) si Meghan Markle (varsta 35 de ani) formeaza un cuplu de la sfârsitul lui 2016.

Este drept ca exista si opinii mai radicale, cum ar fi cea din US Weekly care lasa sa se inteleaga ca este posibil ca cei doi sa se casatoreasca într-un loc privat si dupa nunta sa "fuga" împreuna, decât sa aiba parte de o nunta spectaculoasa, comparativ cu nunta fratelui sau mai mare, printul William, care si-a unit destinele cu ducesa de Cambridge, Kate Middleton, în 2011 intr-o ceremonie fastuoasa.
Nunta Printul Harry si Meghan Markle Imaginea Familiei Regale Britanice

Gestul pe care ar urma sa îl faca nu numai ca ar duce relatia pe care o are cu frumoasa actrita la un nivel mai serios, dar ar mai si estompa putin din tristetea care acopera familia regala în luna august, luna în care printesa Diana si-a pierdut viata.

El simte ca daca va face acest pas acum va elimina tristetea pentru totdeauna, pentru ca va fi capabil sa asocieze luna august cu ceva optimist.

Mai multe evenimente comemorative au fost atent planificate pentru a marca cea de-a 20-a comemorare a mortii printesei Diana.

William si Harry au participat in iulie 2017 la un serviciu privat pentru redeschiderea mormantului si au comandat o statuie care urmeaza sa fie ridicata in onoarea sa, in curtea casei lor oficiale din Londra.

Obiectivul Printului Harry este de a trai o viata fericita, acest lucru fiind declarat chiar de el la începutul lunii iunie, în cadrul unui interviu.

„Am simtit la un moment dat nevoia sa am o viata departe de tronul britanic si sa plec, dar apoi am decis sa ramân si sa îmi asum rolul pe care îl am”, a declarat acesta.

Conform biografiei, Rachel Meghan Markle (născută pe 4 august 1981), cunoscută sub numele de Meghan Markle, este o actriță americană.

Ea s-a născut și a crescut în Los Angeles, California. Începând din 2011, a interpretat-o pe Rachel Zane în serialul Suits.

Anterior Meghan Markle a interpretat rolul agentului special FBI, Amy Jessup, în thriller-ul SF Fringe.

Markle a mai fost căsătorit cu Trevor Engelson. Nunata a avut loc la 10 septembrie 2011 iar cuplul s-a despărțit în mai 2013, divorțând oficial în august 2013.Comentariile sunt inchise