Mihai Tudose RENUNTA la o TAXA draga lui Dragnea!

Schimbarea schimbarilor. Se pare ca Liviu Dragnea si ideile sale economice nu ii sunt pe plac actualului Premier, Mihai Tudose.

Astazi, Tudose a anuntat ca introducerea taxei de solidaritate poate fi trecuta la capitolul „discutate si uitate”. Totodata, Seful Guvernului a mai facut si cateva precizari despre alte taxe si impozite.

„Concluzia astazi este ca putem sa o trecem la discutate si uitate”, a afirmat Tudose, la Teatrul National din Bucuresti unde a participat la lansarea unui proiect al unei firme private.

"Erau prea putini (bani colectati prin taxa ) pentru a face ceva si prea mare deranjul", a mai spus prim minsitrul.

Reamintim ca taxa de solidaritate a aparut in programul de guvernare al noului Executiv chiar in noaptea ce a precedat investirea guvernului, nefiind dezbatuta anterior in public de coalitia PSD-ALDE.
cv mihai tudose adevarat premier taxe cas cass

De altfel, liderii ALDE in frunte cu Tariceanu s-au pronuntat impotriva acestei noi TAXE, numita de solidaritate, care ar fi urmat sa se aplice persoanelor cu venituri mari.

Soarta taxei a fost neclara, Tudose si Dragnea facand declaratii contradictorii in ultimele saptamani. Prin declaratia de astazi, premierul Tudose pare sa fi renuntat complet la aceasta idee.

Mai mult chiar, contributiile CAS, CASS vor ramâne pe modelul actual, vor fi platite de angajator, si nu de angajat, a mai anuntat prim-ministrul.

„Toate taxele de genul acesta, CAS, CASS, vor fi platite de angajator, fiindca astfel riscam”, a afirmat Tudose, întrebat despre posibila trecere a platii CAS si CASS din sarcina angajatorului în cea a angajatului.

Putem spune ca Tudose, i-a dat sah mat si "l-a facut de cacao" pe Dragnea, deoarece toata lumea stie cine este seful informal al Guvernului Romaniei si cine a tinut mortis ca aceasta taxa sa fie implementata in programul de guvernare al guvernului pus in locul lui Grindeanu.