Impresii cazare in MUMBAI-INDIA la HOTEL FOUR SEASONS, atractii turistice si de relaxare intr-un oras vibrant.

INDIA... ce va vine in minte? BOLLYWOOD, romanul VIN PLOILE, MAYTREY, ELIADE, temple, maharajahi, peisaje , mix de culori, arome, bogatie si saracie, traditii si pentru cativa privilegiati ai lumii o tara care merita din plin vizitata pentru tot ce are de oferit.

Si veti vedea de ce IULIA VANTUR, MARIUS MOGA s-au indragostit de INDIA si de ce practica yoga. Frumusete, armonie, echilibru si superbe momente de relaxare .

Sa mergem in MUMBAI unul dintre cele mai vibrante si agitate orase ale lumii cu cea mai rapida dezvoltare din lume si o populatie de  13 de miloane de locuitori. Si cat de spectaculoasa este MAREA ARABIEI!

Situat pe coasta de est primul nume al orasului MUMBAI a fost BOMBAY.

BOMBAY actualul MUMBAI este un oras format din 7 insule ceea da da o mare UNICITATE orasului.

Trebuie sa stiti ca protipendada artistica a BOLLYWOOD-ULUI iubeste orasul MUMBAI. Este orasul perfect pentru cei care indragesc golful, cricket-ul ,pentru iubitorii artei, a bunului  gust si a celor care vor si sunt invatati sa manance bine.Delicii culinare,priveliste superbe, traditii si festivaluri. In orice luna a anului ajungi la MUMBAI nimersti peste un festival. Vei fi uluit de explozia de culori si sunete.

Pentru unii s-ar putea ca MUMBAI sa fie un oras galagios. In luna ianuarie in MUMBAI are loc BANGANGA MUSIC FESTIVAL. Cantareti din toate zonele tarii vin aici la festival spre incantarea turistilor.

In MUMBAI limba oficiala este MARATHI limba statului MAHARASHTRA unde e situat MUMBAI-ul. Se mai vorbesc limbile: hindi, gujarathi si desigur limba declarata universala, ENGLEZA.

Sunt multe de vazut in MUMBAI incepand cu TAJ MAHAL, temple dedicate lui BUDHA, galerii de arta, magazine luxoase. Nu exista loc mai frumos ca MUMBAI de unde sa iti procuri materiale, paturi,obiecte decorative pentru casa.

apartament hotel four seasons mumbai

Sa mergem sa ne delectam la HOTEL FOUR SEASONS din MUMBAI.

114 DR.E. MOSES ROAD
400 018 WORLI,MUMBAI
+91 (22) 2481 8000- TELEFON
FAX: +91(22)24 81 8001

Aceasta este adresa la care trebuie sa ajungeti pentru a patrunde pe holul de la MUMBAI- HOTEL FOUR SEASONS.

Daca va este teama un pic din pricina faptului ca MUMBAI are ceva probleme de securitate a turistilor atunci personalul hotelului va va prelua de la aeroport si veti ajunge in siguranta la hotel. Ei au un contract cu o firma care se ocupa de siguranta turistilor.

Un hotel de elita precum FOUR SEASONS nu isi permite nicio greseala atunci cand vine vorba de turistii care ii calca pragul.

imagini baie hotel four seasons mumbai

CHECK IN se face cu ora 2 pm

CHECK OUT la ora 12 pm

Hotelul este spectaculos si datorita salii de fitness si a minunatului SPA precum si a restaurantelor sale. Nu-mi spuneti ca nu veti fi incantat sa luati masa  de pe MUMBAI SKI LINE acolo de unde aveti vedere la MAREA ARABICA.

Doamnele vor fi extaziate de SALONUL ROSANO FERRETTI acolo unde vor avea parte de rasfat pentru corp, tot felul de masaje de la cele terapeutice, ayurvedice, de infrumusetare precum cele anticelulitice. Va vine a crede ca durata unui masaj este de o ora jumatate chiar si doua ore si jumatate.?Dar si preturile sunt pe masura.

In apartamentele de lux,cele PRESIDENTIAL aveti parte de rasfat, relaxare, propriul valet, bucatar si antrenor personal de fitness. Este locul unde puteti incepe initierea in YOGA. Zona de antrenamente de la sala de sport a hotelului va sta la dispozitie cu toata aparatura din lume, de ultima generatie.

INDIA acest taram fabulos unde contrasteaza puternic bogatia opulenta cu saracia crunta si mizeria de pe strazile obisnuite. Un contrast ca acela dat de lumina unui bec chior in comparatie cu lumina calda data de un candelabru sclipitor. Aici au trait acum zeci de mii de ani maharajahi, printi.

Ce sa mai spunem de impunatorul TAJ MAHAL care adaposteste peste 60 000 de artefacte si ilustratii care vorbesc de istoria poporului indian? Picturi care dateaza din secolul al XII-lea,pardoseli de marmura intregul  TAJ MAHAL este in sine o poveste fara sfarsit pentru ca a idori ca vizita ta sa nu se mai termine.

imagini camere hotel four seasons mumbai

Instrumente muzicale care picura muzica in urechi, mirosuri, lume care freamata, circulatie aiuristica. De prisos sa vorbim de interioarele camerelor de orice fel din HOTELUL FOUR SEASONS. 

Toate emana eleganta rafinata pana in cele mai mici detalii. India este o tara pe care trebuie sa o vezi o data in viata macar.

De aceea vedete precum IULIA VANTUR alintata de presa indiana LULIA, MARIUS MOGA s-au indragostit de INDIA. Si mica ABRAMBURICA devenita DOAMNA prin casatorie a fost impresionata de minunatiile pe care le poti descoperi in aceasta tara. Sa vezi INDIA este o experienta ce poate deveni simultan holistica si tragica.

Dar nimic nu poate rivaliza cu luxul din hotelurile ce apartin lantului hotelier FOUR SEASONS din orice tara. E si asta o experienta aproape terapeutica.
MAI POTI CITI