Pareri Blender Nutrition Mixer alternativa ieftina la Nutribullet.

OK ca si prima parere Blender Nutrition Mixer Plus poate fi comparat cu originalul Nutribullet care este vandut de Delimano, chiar daca in anumite aspecte acest extractor de nutrienti este mai putin eficient.

Insa daca comparam preturile, atunci cu siguranta Blender Nutrition Mixer poate fi o alegere inteleapta pentru cineva care nu are 500 de lei de dat pe originalul Nutribullet (600 W, 20.000 RPM, 12 piese).

Cu Nutrition Mixer Plus vei putea incepe un stil de viata sanatos si activ! AloShop iti ofera 150 lei CADOU pentru a-ti cumpara primul tau blender ultra performant!

Nutrition Mixer Plus vine sa inlocuiasca in bucataria voastra o multime de aparate din bucataria ta, ocupand putin spatiu. Il vei putea folosi ca si tocator electric, blender sau pentru a inlocui razatoarea.

Nutrition Mixer taie, marunteste, mixeaza, amesteca, macina, face piureuri si sosuri, fiind foarte usor de folosit.
Pareri Blender Nutrition Mixer forum opinii

Motorul puternic de 700 Wati, impreuna cu sistemul de lame creeaza un efect de ciclon care va transforma alimentele obisnuite in bauturi nutritive si pline de energie.  Sistemul de lame creeaza un efect de ciclon puternic, care transforma alimente obisnuite în cocktail-uri delicioase si pline de sanatate.

Bauturile naturale iti asigura un flux sanatos de nutrienti si vitamine necesare dezvoltarii tale armonioase, mai ales ca o alimentatie nesanatoasa si saraca in nutrienti esentiali este primul pas catre declinul sanatatii.

Doza de vitamine si nutrienti extrasa din sucurile naturale va va conferi mai multa energie si va va face sa deveniti mai activi pe tot parcursul întregii zile.

Mai mult decât atât, starea  generala de ispozitie se va schimba în mai bune datorita blenderului Nutrition Mixer.

Iata care sunt accesoriile pe care le primesti odata cu achizitionarea blender-ului Nutrition Mixer Plus:
  • Capacul cu un sistem de lame plate perfecte pentru a marunti si a macina
  • 2 recipiente de 700 ml - cu unul in plus fata de Nutrition Mixer.
  • 2 recipiente de 350 ml si 2 capace de sigilare pentru a putea pastra la frigider bauturile preferate
  • Un capac pentru strecurarea bauturilor preparate
  • Doua capace speciale pentru a lua cu tine si a savura oriunde bautura ta preferata.
Nutrition Mixer Plus Blender pentru mixat si maruntit are pretul (cu reducere) 299 lei.

Parerea noastra este Nutrition Mixer poate fi un blender util in dotarea bucatariei voastra, chiar daca nu este Nutribullet cel original si mult laudat. Insa cu siguranta, alegerea va apartine in totalitate.

-->