WIKI CAN YAMAN aka YANELI din comedia PAROLA: TE IUBESC de la modelling la actorie.

Cine este actorul CAN YAMAN cel care da viata personajului YANELI ARAS din serialul "INADINA ASK "aka" PAROLA: TE IUBESC " .

Nascut in 8 noiembrie 1989 si crescut in ISTANBUL, CAN YAMAN nu a dorit sa devina actor. A terminat LICEUL ITALIAN si apoi a castigat o bursa  in AMERICA.

A urmat cursurile FACULTATII DE DREPT din cadrul UNIVERSITATII YEDITEPPE, ISTANBUL. De necrezut dar CAN  YAMAN a lucrat timp de sase luni intr-una din cele mai renumite firme internationale.

I-a placut dar lumea modelling-ului il atragea tot mai mult. Intrase in aceasta lume  urca pe catwalk si apoi se ocupa de scoala.

Era normal ca atuurile fizice sa il indrepte pe CAN spre actorie. Si acest lucru s-a intamplat.

CAN YAMAN debuteaza in actorie in 2014 alaturi de o actrita consacrata SELMA ERGENC.

Telenovela se numeste" GONUL ISLERI" aka " AFFAIRS OF HE HEART" iar CAN l-a intruchipat pe  BEDIR.

Debut cu dreptul. Urmeaza cel de-al doilea rol din cariera cel  din telenovela pe care o vom urmari la ACASA TV si anume "INADINA ASK" aka "PAROLA: TE IUBESC ".
Biografie CAN YAMAN  YANELI din PAROLA TE IUBESC

In aceasta telenovela "INADINA ASK" aka "PAROLA: TE IUBESC" CAN YAMAN da viata personajului YANELI ARAS un om de afaceri ce se va indragosti de noua angajata din firma.

CAN YAMAN si ACELYA TOPALOGLU intruchipeaza  doi oameni ce vor trece printr-o serie de intamplari haioase care ii vor apropia si in cele din urma vor fi nevoiti sa recunoasca ca s-au indragostit.

Si-au intrat bine in rolurile de indragostiti incat la finalul serialului au transferat dragostea in lumea reala.

Paparazzi i-au surprins  impreuna si nu  se sfiau sa faca risipa de gesturi tandre. Gesturi care dovedeau ca au depasit granitele unei prietenii.

Au recunoscut asta in fata presei? Nu! Dar toata lumea a concluzionat ca sunt impreuna.

Daca tinem cont ca actorul nu a mai fost surprins  in compania vreunei domnite din lumea actorilor  e cazul sa  concluzionam si noi ca cei doi si-au asumat relatia dar nu vor sa recunoasca si nu dau atentie presei.

Un barbat chipes precum CAN sa nu fi avut iubita pana la domnita ACELYA?

Putin probabil dar raspunsul adevarat sta in faptul ca este tanar si in plus a stat o vreme prin AMERICA.

Iar in lumea modelling-ului prieteniile  " in joaca " se poarta. CAN YAMAN a luat lectii de actorie.

A crezut ca  actoria va fi nimic mai mult decat un simplu hobby.

Succesul repurtat de la debut l-a facut sa se gandeasca mai serios la o cariera in domeniu.

Practic rolul din "INADINA ASK" aka "PAROLA : TE IUBESC " era cel de-al doilea rol din cariera in care nici nu isi pusese nadejde.

Pasiunea cea mare a lui CAN YAMAN este sportul. Mai precis baschet-ul. A jucat inca din liceu si mai apoi a devenit jucator  cu acte in regula.

A jucat intr-o echipa  profesionista. CAN YAMAN nu renunta la sport. In plus e licentiat in drept si la o adica are mereu un job de rezerva.

Domnul avocat poate  deveni oricand un corporatist de nadejde. Avem explicatia pentru care filmografia lui CAN YAMAN nu contine multe  roluri.

FILMOGRAFIA CAN YAMAN
  • 2014-2015-  GONUL ISLERI aka  AFFAIRS OF THE HEART- BEDIR
  • 2014- DADA DANDINISTA- invitat
  • 2015- INADINA ASK aka PAROLA " TE IUBESC- YANELI ARAS
  • 2016- HANGIMIZ SEVMEDIK ?- TARIK CAM

CAN YAMAN  este urmarit pe retelele de socializare de 280.000 de fani. Are o legatura stransa cu fanii si e normal pentru tineretea  actorului sa traiasca  vibrant aceste timpuri cand tehnologia evolueaza cu repeziciune.

CAN YAMAN a urmat in viata traseul clasic. Gratie calitatilor fizice a facut pasul spre modelling care i-a deschis usi.

Iar de la modelling la actorie e doar un pas cand vorbim de oameni frumosi. Si totusi CAN YAMAN a vrut sa fie  sigur ca are un back -up oricand se va satura de latura artistica.

Nu ne  asteptam ca un tanar model sa aiba aspiratii inspre o meserie atat de responsabila si grea ca AVOCATURA.

Sa lucrezi pentru  PRICEWATERHOUSE CORPORATION? Asta da realizare.

CAN YAMAN  vrea sa isi faca un nume in ACTORIE.  Ultimul sau proiect a fost un pic cu "CANTEC ".

CAN YAMAN a avut un conflict cu actrita SELEN SOYDER la filmarile telenovelei  HANGIMIZ SEVMEDIK ?

Se pare ca  tanarul aflat la inceput de drum in actorie este destul de irascibil si are un temperament vulcanic.


Conflictul a degenerat atat de tare incat se astepta solutionarea de la tribunal. CAN YAMAN a atras mania  unor jurnalisti de la o  revista.

Asta pentru ca jurnalistii nu au vazut cu ochi buni raspunsul dat de CAN YAMAN unui fan care l-a intrebat ce fel de roluri nu ar juca niciodata.

CAN YAMAN i-a spus fanului sau ca nu ar juca niciodata rolul unui  gay. Jurnalistii s-au suparat si l-au somat pe actor sa isi ceara scuze  considrand acest raspuns drept ofensator la adresa unei comunitati.

Constient de atuurile fizice  CAN YAMAN merge pe drumul ales. Ramane sa vedem daca va decide sa faca  din actorie o profesie.

Sau va ramane doar la cateva aparitii in  cateva seriale. Pana una alta promitem ca vom urmari evolutia acestui tanar model si avocat.

Numele lui este CAN YAMAN. Il vom vedea din 28 iunie la ACASA TV in telenovela comedie romantica "INADINA ASK " aka " PAROLA : TE IUBESC ".

Sa vedem ce poate domnul avocat. E doar un barbat frumusel  sau e un actor talentat la inceput de drum? In  rest CAN YAMAN are preocuparile unui tanar de  27 de ani,

Distractie, prieteni si calatorii. Ce spuneti fetelor?  Este CAN YAMAN un tanar ce promite ?