Opinii medicale Igiena dentară la copii si sugari. Periuta Philips Sonicare For Kids ajutor de nadejde.

Igiena dentară la copii si sugari este un subiect important care merita dezbatut. Foarte multi părinţi sunt tentaţi să se relaxeze cu privire la sănătatea dinţilor de lapte, pentru că oricum se vor schimba.

Într-adevăr, procesul de înlocuire al acestora începe în jurul vârstei de șase ani, însă se va sfârși complet după vârsta de 12 ani.

În toată această perioadă, dinţii permanenţi coexistă pe arcadă împreună cu dinţii temporari.

Dacă până la această vârstă copilul nu are deja învățate reguli în ceea ce privește igiena dentară sau dacă prezintă afecţiuni netratate la nivelul dinţilor temporari, atunci cu siguranţă vor fi afectaţi și dinţii permanenţi.

Igiena orală a sugarului se păstrează prin ștergerea părţilor moi din interiorul gurii copilului cu ajutorul unui tifon steril înfășurat pe deget.
Pareri Periuta Philips Sonicare For Kids

Este de preferat ca această procedură să aibă loc după fiecare alăptat si supt la biberon.

Odată cu apariţia primului dinţișor se va începe și periajul dentar, folosindu-ne de periuţa adecvată vârstei.

Este foarte important ca micuţul să se obișnuiască cu această rutină zilnică. El va trebui asistat, ajutat și încurajat, pentru a realiza un periaj dentar corect.

Știm cu toţii cât este de greu  uneori să îi păstrăm concentraţi pe prichindei.

Producatorul Philips sare acum în ajutorul nostru prin crearea unei periuţe de dinţi sonice pentru cei mici.

Philips Sonicare For Kids vine în ajutorul nostru printr-o tehnologie modernă, veselă și colorată, special creată pentru a atinge toate scopurile pe care trebuie sa le îndeplinească - să menţină sănătatea orală a copiilor.

Periuţa se adaptează la diferite categorii de vârstă oferind capete și moduri de periaj adaptate celor mici.

Durata periajului nu va mai fi o problemă, deoarece periuţa are un cronometru setat astfel încât la finalul timpului corect de periaj se oprește automat.

Este cât se poate de simplu să păstrăm sănătatea orală folosindu-ne de niște dispozitive moderne, asimilând și punând corect în practică informaţiile pe care le primim de la specialiști, alimentându-ne
corect și păstrând perseverenţa și exigenţa în ceea ce privește igiena orală.
MAI POTI CITI