Horoscop RAC Iulie 2017. Previziuni astrologice nativii zodiei Cancer.

Ca si nativ/nativa a zodiei RAC in luna iulie 2017 esti foarte ocupat(a) si mereu in miscare. Mai multe calatorii ca luna trecuta. Sunt semne de mutare, poate chiar de emigrare (cel putin la nivel de intentie).

Cat de buna este luna aceasta pentru RAC, depinde in cea mai mare parte chiar de nativul zodiei, pentru ca nu prea ii surade norocul pentru a putea primi ceva pentru care nu a depus efort.

Vestea buna este ca nu prea ai parte nici de obstacole deosebite. Te descurci excelent oricum. Te simti deosebit de detasat(a) emotional luna aceasta si ai mai mult spatiu personal. Acest lucru iti va afecta relatiile.

Domeniul care are nevoie de atentie deosebita este cel al sanatatii si sigurantei. Ai mai multe sanse de a te imbolnavi sau suferi un accident. Ai grija de tine si odihneste-te suficient.

In ce priveste cariera, te descurci bine la serviciu daca poti calatori. Merge acceptabil si daca lucrezi in vanzari sau esti platit(a) pe baza de comision.
rac horoscopul banilor dragostei iulie 2017

Luna aceasta, desi ai un program foarte incarcat, asigura-te ca nu judeci impulsiv din cauza unor ocazii ce par grozave la prima vedere.

Nu lasa lipsa de timp sa fie o scuza pentru orice. Fii deschis(a) si receptiv(a) pentru a avea succes, dar nu uita sa te documentezi mereu si sa-ti folosesti intelepciunea. Nu te baza prea mult pe altii.

Depinde ce ai facut pana acum, daca ai profitat de ocaziile aparute in plan financiar, ca sa ai succes in acest sens.

Iulie 2017, este o luna lipsita de evenimente pentru nativii zodiei RAC care sunt singuri.

Racii cu pereche sau casatoriti petrec mai putin timp cu jumatatea lor din cauza programului incarcat sau din cauza unor razboaie reci frecvente - posibil sa te detasezi cu totul emotional de aceasta relatie.

Exista si semne de despartire. Luna acesta este o adevarata provocare pentru relatii.

Din pucnte de vedere a sanatatii Racii ai o tendinta acuta de a te imbolnavi in luna acesta de vara. Nu ai probleme cu oamenii in decursul lunii.
MAI POTI CITI