IMPRESII Hotel SOLYMAR din Mangalia. Opinii, comentarii hotel deschis pe durata intregului an

Sa ne facem o impresie despre Hotelul SOLYMAR (fostul Hotel Zenit) un hotel de trei stele din Mangalia care poate fi alegerea voastra pentru un sejur reusit pe litoralul romanesc.

Conform opiniilor si comentariilor de pe Booking hotelul Solymar are impresia generala de "Foarte bine", fiind cotat cu un scor de 8,5 din peste 300 de comentarii verificate.

Asadar sa vedem ce ofera acest hotel din Mangalia care este deschis pe intreaga perioada a anului.

Hotelul Solymar *** dispune de 54 de camere, distribuite astfel:
  • 4 apartamente cu vedere spre mare,
  • 27 camere duble cu vedere spre mare
  • 3 camere duble cu vedere spre oras.

Amplasat la doar 20 de metri de plaja si la 50 de metri de centrul orasului Mangalia, Hotelul Solymar *** ofera camere si apartamente cu acces gratuit la internet WiFi în toate zonele, inclusiv pe plaja din fata hotelului.

pareri impresii hotel solymar din mangalia

Apartamentele sunt alcatuite din living, dormitor si bucatarie. Apartamentele sunt dotate cu bucatarie utilata (cuptor microunde,  cana electrica, chiuveta, vesela si tacamuri),  TV LCD in living si in dormitor.

Camerele duble au mobilier nou si sunt dotate cu un sistem ultra modern de climatizare, TV LCD si televiziune prin cablu, internet wireless (gratuit), minibar, telefon, lenjerii fine din damasc, acces in camera sistem cartela magnetica, grup sanitar propriu cu dus.

Baile sunt dotate cu dus si au pardoseala acoperita cu mocheta si includ articole de toaleta gratuite si papuci. Unele camere au balcon, iar apartamentele includ si o chicineta cu cuptor cu microunde.

Camerele duble din incinta Hotelului Solymar Mangalia sunt dotate cu sistem de acces pe baza de cartela magnetica, mobilier nou, aer conditionat, TV LCD si televiziune prin cablu, internet wireless gratuit, minibar, telefon, lenjerii fine din damasc, baie moderna cu d.

Pe timp de iarna incalzirea hotelului este asigurata de centrala termica proprie, existand posibilitatea ca in fiecare camera  temperatura sa fie reglata in functie de dorinta clientilor.

Turistii pot comanda micul dejun dimineata la restaurantul tip bufet al hotelului.

impresii bucatarie apartament hotel solymar mangalia

Hotelul Solymar dispune de o parcare gratuita, cu supraveghere video nonstop. La 200 de metri se afla o statie de autobuz, iar gara Mangalia se afla la  doar 1,5 km distanta.

Din cele peste 300 de comentarii reale aflam ca impresia generala a turistilor despre hotelul SOLYMAR din Mangalia este un apreciativa.

Majoritatea oaspetilor au apreciat curatenia din camera, ambianta placuta, si amabilitatea personalului.

In schimb exista si pareri negative legate de Hotelul Solymar dintre care unele sunt legate de faptul ca hotelul  nu are lift. Iar pentru doua persoane de peste 60 de ani rcatul pe scari pana la etajul 2 nu a fost un lucru deloc usor si placut.

Preturile practicate de Hotelul Solymar din Mangalia incep de la 197 lei (plus 25 lei mic dejun) pentru o camera dubla sau twin cu vedere la oras. Preturile se modifica semnificativ in perioada de varf a sezonului estival putana ajunge si pana la peste 300 lei pe noapte.
MAI POTI CITI