Impresii Hotel AMARADIA Eforie Sud trei stele cu opinii pozitive si negative.

Sezonul estival 2017 se va deschide oficial peste cateva zile, deci sa ne facem o impresie despre Amaradia un hotel de trei stele din Eforie Sud, o unitate turistica care poate fi alegerea voastra pentru a va petrece concediul de vara in aceasta statiune linistita si primitoare.

Hotelul Amaradia a fost construit în anul 1998 în statiunea Eforie Sud la o distanta de 100m de plaja statiunii si la doar 150m de faimoasele bai de namol.

Hotelul Amaradia din Eforie Sud dispune de:
  • 4 apartamente;
  • 13 camere matrimoniale;
  • 21 camere duble;
  • bar de zi;
  • restaurant cu bucatarie traditionala.

Dotarile camerelor hotelului cuprind:
  • minibar;
  • TV + cablu TV;
  • baie proprie;
  • balcon;
opinii si impresiile turistilor hotel amaradia eforie sud

Hotelul de trei stele Amaradia este amplasat pe strada Dr. Cantacuzino, nr. 7 si dispune si de parcare proprie închisa.

Camerele sunt spatioase si confortabile, toate fiind dotate cu televizor, minibar, baie proprie si balcon.

Privelistea este incantatoare, marea putand fi zarita chiar de la balconul camerei.

De asemenea, Amaradia *** pune la dispozitia turistilor care ii trec pragul urmatoarele facilitati: frigider in unitate, fax, cutie de valori, parcare, gradina/curte, terasa, fiind locul ideal pentru a va petrece o vacanta relaxanta la malul Marii Negre.

Impresiile oaspetilor despre hotelul Amaradia din Eforie Sud variaza.

impresii hotel amaradia eforie sud

De la comentarii si opinii pozitive care scot in evidenta faptul ca acesta este situat foarte aproape de plaja, este o locatie curata, chiar cocheta si  lauda amabilitatea personalului, pana la impresii negative care sunt legate de faptul ca mobilierul este relativ vechi chiar daca functional, ca unele accesorii din baie trebuie completate. De exemplu ar trebui un suport de prosoape suplimentar.

Sa nu uitam ca unii turisti au fost deranjati de faptul ca apropierea de plaja a insemnat din pacate si zgomot infernal (chiar prin ferestrele termopan inchise ) de la cluburile de pe faleza statiunii.

Si ca informatie mai putin cunsocuta, statiunea Eforie Sud numita in trecut "Carmen Sylva" are cea mai ingusta plaja dintre toate statiunile litoralului romanesc si faleza cea mai inalta.
MAI POTI CITI