IMPRESII Belle Epoque Boutique Villa Constanta. Opinii si comentarii excelente.

Daca pretul nu va intereseaza, in schimb doriti sa fiti tratat ca o celebritate beneficiind de servicii de talie internationala atunci Belle Epoque Boutique Villa din Constanta este solutia, o locatie de cazare cu pareri excelente pe cel mai mare site de rezervari online.

Hotelul Belle Epoque Boutique Villa se afla amplasat intr-o cladire istorica din centrul vechi din Constanta si pune la dispozitie turistilor camere decorate in stil baroc, cu decor individual.

Terasa de pe acoperisul Belle Epoque Boutique Villa ofera o impresionanta vedere frumoasa la port.

Toate camerele de la Belle Epoque Boutique Villa redau atmosfera de epoca, mobilierul este confectionat din lemn, de lux, si este realizat manual. Camerele au tapet de design, tavanul este pictat, si fiecare camera are candelabru si covor plusat.

Dotarile standard oferite în camere includ aer conditionat, internet WiFi gratuit si minibar cu bauturi spirtoase rafinate.

impresii cazare Belle Epoque Boutique Villa Constanta

Cele mai multe camere ale Belle Epoque Boutique Villa din Constanta ofera vedere spre oras. Baia este dotata cu halate de baie si articole de toaleta gratuite, fara parabeni, marca italiana Torrini.

Hotelul Belle Epoque Boutique Villa pune la dispozitia oaspetilor lift, si serviciul concierge.

Personalul de la receptia deschisa NonStop ii ajuta pe oaspetii cu serviciul de transfer de la/spre aeroport, bineinteles la un cost suplimentar,  si asigura serviciul de închirieri auto pentru a vizita cele mai importante zone turistice din Constanta.

Cea mai apropiata plaja de Belle Epoque Boutique Villa se afla la aproximativ 500 de metri.

Oaspetii Belle Epoque Boutique Villa din Constanta pot savura micul dejun în camera sau într-o zona privata de la ultimul etaj al vilei, cu vedere spre centrul istoric al orasului si desigur spre Marea Neagra.

Piata Ovidiu se afla la  doar 220 de metri de Belle Epoque Boutique Villa, iar istorica cladire a Cazinoului din Constanta si promenada sunt la 900 de metri.

Evident preturile de la  sunt pe masura conditiilor de cazare oferite. De exemplu, Camera King Deluxe plus mic dejun exceptional inclus are pretul de 534 lei.

opinii comentarii Belle Epoque Boutique Villa Constanta

In general parerile turistilor care au fost cazati la Belle Epoque Boutique Villa Constanta sunt excelente. Booking le-a verificat si a hotarat ca intr-un final nota acordata pe baza comentariilor sa fie 10.

Este drept ca opiniile despre Belle Epoque Boutique Villa Constanta nu apartin in majoritate turistilor romani care poate considera preturile prea mari pentru buzunarele lor, insa... Este de bun augur ca exista locatii de cazare care starnesc interesul turistilor straini.
MAI POTI CITI