Treceți la conținutul principal

Biografie Stela Popa sotia lui Dan Dungaciu prezentatoarea stirilor TVR 2.

Scurt wiki despre Stela Popa (nascuta pe 7 august 1982 la Coscodeni, raionul Singerei), basarabeanca care a ajuns prima prezentatoare de stiri la TVR 2 care provine din Republica Moldova.

Conform biografiei profesionale Stela Popa a absolvit Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea „Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii”.

Din 2006 are si un masterat in Stiinte politice, la aceeasi universitate, în cadrul Facultatii “Relatii Internationale Stiinte Politice si Administrative” .

De-a lungul anilor de studii Stela Popa a fost sef de promotie si membru al Senatului Universitar.

A primit „Diploma de excelenta pentru merite la învatatura” si premiul VIP al facultatii de “Jurnalism si Stiinte ale comunicarii” de la U.S.M.

Tot în facultate Stela Popa a luat premiul SOROS pentru o emisiune radio la concursul „Jurnalismul de azi, jurnalismul de maine”.
Biografia Stela Popa sotia lui Dan Dungaciu

Stela Popa si Dan Dungaciu s-au cununat în toamna anului 2012 la Bucuresti, discret si departe de ochii presei eveniment pe care l-au sarbatorit apoi printr-o vacanta petrecuta în Franta si Belgia.

A urmat apoiu in 2013 nunta. O nunta netraditionala fara prea multe formalisme, obiceiuri, discursuri pompoase sau animator, în schimb cu mancare aleasa si muzica buna , iar de aceasta data vor luna miere pe insula Creta si Costa Del Sol.

Revenind la wiki-ul moldovencei Stela Popa aceasta este foarte mandra ca in 2010 si 2011 revista VIP Magazin a inclus-o în lista “Cele mai sexy femei ale Moldovei”, în 2012 în proiectul „Omul anului 2012”, în 2013 în editia de colectie – „99 de femei ale Moldovei”, iar în 2014 în „Top 100. Omul anului 2014” si i-a acordat titlul de cea mai buna prezentatoare de stiri din R. Moldova.

In anul 2012 Stela Popa a fost desemnata si de catre cititorii revistei Aquarelle  ca fiind cea mai buna prezentatoare de stiri din Republica Moldova.

In 2013 prezentatoarea TVR 2 a fost inclusa alaturi de alte personalitati din Republica Moldova în Calendarul Punkt – „Cubisme pentru 2013”.

Stela Popa spune ca in viata a avut noroc de oameni buni, inclusiv în ceea ce-i priveste pe colegi.

Fostii colegi de la Jurnal TV, televi­ziu­nea din Chisinau de unde a plecat ca sa vina la Bucuresti, au tinut mult la ea si ea la ei. Pas­treaza legatura si acum.

Nivelul ei de profesio­na­lism li se datoreaza în mare masura, pentru ca asta e o meserie în care nu poti sa fii bun de unul singur, ci doar în echipa.

La fel stau lucrurile si aici, la TVR 2. Stela Popa sustine ca face parte dintr-o echipa de adevarati profesionisti si, din nou, daca ea se prezinta bine în fata telespec­tatorilor, nu e doar meritul ei, ci si al tuturor celorlalti oameni care nu se vad pe sticla.

Aceasta a fost scurta biografie Stela Popescu, prima prezentatoare TVR, din Basarabia.