Biografia Ruxandra Gheorghe-Negrea vedeta TVR 1 fosta prezentatoare a Festivalului Cerbul de Aur.

Pentru ca tot TVR 1 se pregateste usor, usor, sa devina o televiziune de stiri, o sa incercam sa creionam biografia profesionala a Ruxandrei Gheorghe-Negrea, cea care ne invata sa Vorbim Corect in fiecare sambata si duminca.

Asadar, TVR trece la grila de primavara. Emisiunile noi si cele vechi intra cu noile sezoane din 17 aprilie.  La capitolul noutati  notam emisiunea de dimineata „1 Matinal”, prezentata de Dorin Chiotea si Maria Linda, care s-au alaturat TVR.

Emma Zeicescu a trecut mai spre dimineata cu emisiunea Perfect Imperfect si apare o noua emisiune informativa de actualitate, de la 18.35, Pulsul zilei, prezentata de Radu Tudor.

Revenind la Ruxandra Gheorghe-Negrea, din CV-ul sau aflam ca vedeta a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine.

Curioasa si dedicata studiului, Ruxandra a ales sa-si îmbogateasca cunostintele, urmând un master în Comunicare de Afaceri si Limbi Straine, în cadrul Academiei de Studii Economice.
Biografie Ruxandra Gheorghe Vorbeste Corect TVR

În anul 2001 Ruxandra Gheorghe-Negrea a început colaborarea cu TVR, prezentând emisiunea Corect.

În urmatorii ani, Ruxandra a lucrat ca redactor, realizator, comentator sportiv si prezentator.

Ruxandra Gheorghe-Negrea a prezentat în 2003 si 2008 Festivalul Cerbul de Aur, iar alaturi de Berti Barbera, a adus în casele telespectatorilor celebrele „Nopti Albe" de la Brasov.

Dragostea si pasiunea pentru patinajul artistic, sport pe care l-a practicat timp de 10 ani, a facut-o pe Ruxandra Gheorghe-Negrea sa accepte sa fie în 2005 comentator sportiv al Campionatului Mondial de Patinaj Artistic-Moscova.

Fiindca experienta de prezentator sportiv a fost una placuta, în anul 2006, o gasim pe Ruxandra comentand din nou, de data aceasta la Olimpiada de Iarna de la Torino.

In 2006 Ruxandra Gheorghe-Negrea a fost corespondent TVR la Bruxelles.

In prezent Ruxandra Gheorghe-Negrea prezinta emisiunea „Vorbeste corect!” pe care o puteti vedea la TVR 1 în fiecare zi de luni pana vineri, la orele 08.50, 18.30, sambata - la 17.50 si la 19.50 si duminica, de la 17.50.

De curând, prezentatoarea Ruxandra Gheorghe Negrea este - pe langa Natalia (3 ani) - si mamica gemenelor Letitia si Alexandra.

Astfel ca filmarile la  „Vorbeste corect!” au fost contra-cronometru si realizate în avans pentru a acoperi perioada în care Ruxandra urma sa se dedice exclusiv celor doua bebeluse si surioarei mai mari.

Prezentatoarea emisiunii "Vorbeste corect!" de la TVR promite ca va fi complet refacuta pentru sezonul de primavara, când va relua filmarile pe teren.
MAI POTI CITI