SUPERCHILL feat TUDOR cu melodia SI-APOI si o intrebare: CE AI FACUT MAI NENE?

Oare toti oamenii care s-au strans azi noapte in PIATA VICTORIEI sa protesteze nu aveau somn pentru ca o ascultasera pe mignona AMI cu a ei melodie SOMNU NU MA IA?

Au ascultat atunci FLOARE de MAIDAN cu CRED CA SUNT EXTRATERESTRU? Traim vremuri interesante si nebune rau.

O ROMANIE impartita si divizata din punct de vedere politic. Unii cu HUO altii cu MIEEE.

Ce si-au zis unii? Hai sa gandim cu voce tare. Si or fi baut RED ceva de le-a dat aripi acea multime de protestatari.?

Stiti melodia lui MATTEO "GANDESC CU VOCE TARE". Asa si protestatarii. Nu aveau somn din motive de legea gratierii si amnistiei.

Ce joburi lipsa, medicamente, oameni ce  se chinuie in spitale? Ce aparatura medicala pentru cei bolnavi de cancer ?

Copiii necajiti lipsiti de afectiunea parintilor? Nu frate, ROMANIA o parte a locuitorilor ei si-au dat intalnire la miting.
hai la proteste in romania unde sasul e nasul

Mai grav este ca CINEVA ne-a zis ca GATA, 31 ianuarie 2017 e ZI DE DOLIU NATIONAL pe motiv ca STATUL DE DREPT a fost grav lovit.

SERIOS? Si daca doamne fereste se intampla ceva mult mai grav? Cum ar fi un NOU COLECTIV sau vreun atac ?

Atunci se inventeaza roata si va fi ceva mai sus de DOLIU NATIONAL? Chiar s-au rezolvat toate in tarisoara noastra de nu mai putem dormi noaptea ca NOUL GUVERN GRINDEANU nu convine unora ?

Sa iesi in strada e o chestie dar cati  protestau din adancul inimii ca ce? Ne facem si noi un selfie? Ne imbrancim putin ?

Ne antrenam vocile urland CIUMA ROSIE? Dar de cand sunt tinerii frumosi si liberi pusi  fierti chiar pe politica ?

Zic mai bine ascultati melodia MAI APOI. Melodia e cantata de trupa SUPERCHILL FEAT TUDOR.

Hai popor latin ce dansai PINGUINUL la miting  ce zici de MAI APOI? Melodia " cade " bine la burtile  fanilor de manele si dat din buric.

Ce s-a schimbat in Romania in 27 de ani ? De ce au iesit tinerii  la REVOLUTIA din 1989? Ca sa poata altii sa faca mitinguri si sa se bata ?

S- a ajuns pana acolo incat unii care habar nu au cu ce se maninca o emisiune  ce inseamna documentare, nopti piedute sacrificii pentru a realiza   o stire ce sa vezi ?

Unii au pica pe televiziunile RTV si ANTENA 3. WHAT? De aia nu merge tara asta? Din cauza presei ?

TRAIM intr-o lume nebuna rau.Nu au auzit unii  nici de dreptul de a alege  nici de manipulari ordinare nici de ... Ne guvernam vietile dupa cine e la putere?

Da, goana dupa bani, putere si influenta duce la .... Printre altele duce la mitinguri cum a fost cel din seara de 31 ianuarie 2017.

PAI CE AM FACUT MAI NENE? Am ajuns sa ne " strangem de gat" din cauza legilor? Nu ati fost la vot?

Asa, nu a iesit PSD-ul?  Si atunci? E un GUVERN legitim. Cati ati citit Constitutia si legile pe care cei MARI  ne obiga sa le dam drumul?

 Dati drumul la muzica. SI-APOI cu SUPER CHILL feat TUDOR. Altceva?


Asculta Versuri SI-APOI.  SUPERCHILL feat TUDOR

Imi vine in minte vocea cuiva care rostea de la tribuna "STATI LA LOCURILI VOASTRE". Va amintiti?

Generatia 1989 cei nascuti dupa REVOLUTIE ce stiti voi din acest crampei de ISTORIE? Au murit tinerii atunci ca voi sa va   simtiti tineri frumosi si liberi.  Si astia liberi din 2017 convinsi ca  sunt "experti" in retelele de socializare pot iesi in strada sa inchida gura altora?

CUM? PRIN VIOLENTA? PRIN INSTIGARE LA VIOLENTA? Prin  indemnul de a bate , omori persoane care nu convin? Si dam adresele alesilor instigand la  CRIMA?

 Alo, NE MAI TREZIM la REALITATE?