Rezumat Destinul printesei Ok-Nyeo nou serial coreean la TVR 2 in 2017.

La inceput de 2017, TVR 2 suprinde placut cu Destinul printesei Ok-Nyeo un nou serial coreean cu 102 episoade, carora le vom face un super-scurt rezumat.

Traditia serialelor coreene revine la Televiziunea Româna - care a achizitionat cel mai nou super-serial istoric, lansat pe piata in 2016.

Din 6 ianuarie 2017 la TVR 2 puteti urmari serialul Destinul printesei Ok-Nyeo (FLOWER IN PRISON/ OK JUNG WA – Coreea de Sud, 2016), în regia lui Lee Byung-Hoon, cu urmatorii actori: Jin Se-Yun, Ko Soo, Kim Mi-Sook, Jung Joon-Ho

Pe parcursul a 102 episoade veti trai live aventurile si Destinul printesei Ok-Nyeo - o tanara din timpul dinastiei Joseon. In urma unui complot politic mama ei este întemnitata si înainte de a muri, ea da nastere micutei eroine.

Rezumat episoade Destinul printesei Ok-Nyeo

De altfel, numele ei Ok-Nyeo înseamna „Fata din temnita"  - un nume predestinat primilor ei ani din viata cand creste printre detinuti, ocrotita de administratorul închisorii.

In decursul timp, Ok-Nyeo se transforma într-o tânara cu o minte stralucita, dornica sa apere drepturile oamenilor simpli, pe care sistemul de justitie incorect nu pune pret.

Ok-Nyeo devine o adevarata razboinica în slujba dreptatii, iar intrigile politice de la palat n-o ocolesc.

Asa ca tanara luptatoare va trebui sa depaseasca piedicile pe care i le pun în cale regina-mama si fratele ei fara scrupule, fara sa stie ca destinul ei este pe veci legat de cel al familiei regale.Trailer Destinul printesei Ok-Nyeo

Inca din  2009, TVR1 a fost prima televiziune din România care a difuzat seriale produse în Coreea, declansând în scurt timp un adevarat "trend" pe piata audiovizuala româneasca si stârnind interesul unor categorii foarte diverse de public.

La Televiziunea România, serialele coreene precum: „Printul Jumong", „Zeul razboiului", „Regele Geunchogo" sau „Secretele de la Palat” au reprezentat în mod constant vârfuri de audienta.

Dupa o pauza de doi ani, serialele istorice coreene revin in 2017 la Televiziunea Româna – cu noi productii „de epoca", drame istorice valoroase ce se înscriu în misiunea TVR de a prezenta programe de calitate, recreative, dar si educative în acelasi timp.
MAI POTI CITI