Biografia Sorina Pintea manager de Spital Judetean de Urgenta si posibil Ministru al Sanatatii.

Sa vedem care este biografia profesionala Sorina Pintea, posibila propunere a premierului Sorin Grindeanu pentru functia de ministru al Sanatatii, este manager la Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare din 2013.

Conform CV-ului in perioada 1984-1988 Sorina Pintea a fost studenta la Universitatea „Babes-Bolyai" Cluj-Napoca unde a urmat cursurile unei facultati de economie.

Sorina Pintea a fost Manager - Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare în perioada 2009-2013,
  • director economic - Directia Silvica Maramures, Baia Mare între anii 2005-2009, 
  • consultant - S.C. Sov Consulting S.R.L., Baia Mare, în perioada 2007-2009
  • consilier integrarea europeana - 2003-2005.
In perioada 2001-2003, Sorina Pintea a fost consultant managerial - Consiliul Judetean Maramures; Baia Mare, sef serviciu financiar-contabil - Întreprinderea Forestiera de Exploatare si Transport (I.F.E.T.) Baia Mare, 1996-1999 si economist - Intreprinderea Forestiera de Exploatare si Transport (I.F.E.T.) Baia Mare in perioada 1988-1995.
Biografia CV Sorina Pintea manager de Spital Judetean Baia Mare

Spitalul pe care il conduce de aproape patru ani Sorina Pintea, a fost recunoscut atat de Ministerul Sanatatii, cat si de Comisia Europeana, ca fiind cel mai performant spital de stat din Romania.

Sunt cateva lucruri clare în jurul managerului si posibil Ministru al Sanatatii Sorina Pintea. Unul dintre ele este acela ca nu este politician.

Nu în sensul clasic, cu care ne-am obisnuit. Membru PSD, Sorina Pintea nu s-a remarcat prin lupte politice, nu a avut nicio tinta în acest sens.

Deci nici nu a înregistrat înfrângeri. Un altul este acela ca e toba de carte în domeniul sau economic.

Este manager. Un bun gospodar. Genereaza dezvoltare, este inspirata si are darul de a lucra cu oamenii.

Stapanirea ei de sine în situatii de criza este absolut remarcabila, lucru care le lipseste multor persoane publice.

Sorina Pintea a aratat ca indrazneste sa creada intr-un Sistem de Sanatate de top, cu medici bine pregatiti si spitale dotate cu aparatura de ultima generatie. si de accea poate ar fi cu adevarat un bun Ministru al Sanatatii in Guvernul

Comentariile sunt inchise