Care PLANTE aduc GHINION in CASA si nu aduc norocul.

Stiintele ezoterice, legendele venite din traditie, stiinta etc. toate vorbesc despre PLANTE care aduc NOROCUL in casa si PLANTE care aduc GHINIONUL in casa.  Astazi ne vom referi la plantele care aduc ghinion.

Daca comparam majoritatea articolelor publicate despre plante care ar aduce ghinion in casa noastra, observam ca exista cateva plante "ghinioniste" care se repeta. Astfel plantele care aduc ghinion in casa sunt: GAROAFELE, FICUSUL, CACTUSUL, LIMBA SOACREI

1. Care plante aduc ghinion in casa:  Cactusul Cactusul este o planta ce aduce ghinion si care desi este plina de tepi si destul de periculoasa, are multe admiratoare. De cactus nu se spune doar ca aduce ghinion, ci si ca atrage energiile negative.

Ba mai mult, daca în casa locuieste o fata nemaritata, se spune ca va ramane fara partener atâta timp cat tine un cactus în casa, asa ca daca nu va doriti acest lucru fetelor, scapati de orice cactus din casa.

2. Care plante aduc ghinion in casa: Garoafele De data asta vorbim despre flori si nu neaparat plante
Plante care aduc ghinion în casa  Limba soacrei
de ghiveci pentru casa, dar tot ghinion aduc si în aceasta forma. Garoafele sunt vazute în Romania ca floarea care se duce la morti si garoafele asociate din acest motiv cu ce e mai rau.

Cu toate astea, se spune ca doar garoafele rosii sunt cele cu ghinion, cele colorate altfel ar putea sa fie ceva mai potrivite pentru casa, dar daca nu vrei deloc garoafe ai putea sa folosesti crizantemele care sunt la fel de frumoase dar sunt si plante norocoase pentru casa.

3. Care plante aduc ghinion în casa:  Limba soacrei sau Dieffenbachia Pe lista cu plante care aduc ghinion isi face loc si Dieffenbachia, cunoscuta si dupa denumirea populara Limba Soacrei. Poate numele nu va suna prea cunoscut, însa cu siguranta ati vazut-o deoarece este des întâlnita în birourile publice sau în casele gospodinelor.

Limba Soacrei are un statut mai special între plantele ce aduc ghinion în casa. Despre aceasta planta nu se spune ca ar aduce ghinion în orice conditii, ci doar daca este tinuta într-o zona mai întunecoasa si daca este miscata prea des.

Despre Limba Soacrei nu numai ca se spune ca aduce ghinion, dar tulpina ei contine o substanta foarte otravitoare, motiv suficient de bun pentru a nu o tine în interiorul casei.

4. Ce plante aduc ghinion în casa: Ficusul Fiscusul este una dintre cele mai cunoscute plante ce aduc ghinion în casa. Pe lista de nenorociri pe care le-ar aduce Ficusul, în credinta populara, sunt ghinionul dar si boala, energii negative, cearta in casa etc.

Pentru superstitiosi Ficusul este planta de care se feresc cel mai tare, desi este adesea folosita pe post de planta decorativa. Nu faceti cadou un ficus presoanelor superstitioase pentru ca ar putea interpreta drept un gest incarcat cu energii negative si intentionat facut.
MAI POTI CITI