Biografia NARCISA PHERES romanca de succes cu brand propriu de bijuterii, accesorii masculine si haine pentru clientii VIP

Romanii si-au dovedit ingeniozitatea, spiritul antreprenorial, sensibilitatea  si perseverenta croind povesti de succes. Aici acasa la noi dar si in strainatate.

Au cules laurii succesului dupa o viata in care au trudit sa isi croiasca un nume printre straini.

O astfel de poveste am  pentru voi. Povestea unei romance de succes. A plecat dintr-un mic orasel de la CORABIA si a ajuns prin toate colturile lumii.

Este stabilita in prezent la HONG KONG si traieste o viata luxoasa. Este casatorita si are doi copii.

Are o meserie stralucitoare si are propria afacere. Care s-a dovedit o poveste de succes. Doamna NARCISA PHERES a stiut de la bun inceput ce vrea de la viata.

Si-a creionat drumul prin viata prin dragoste in primul rand. In timpul studentiei si-a cunoscut viitorul sot un student venit tocmai din indepartata CHINA.

Biografie NARCISA PHERES bijuterii

Au parasit impreuna ROMANIA si si-au continuat povestea de iubire pe meleaguri straine. Prin perseverenta si ambitie NARCISA a reusit  bineinteles si cu sprijinul sotului.

Isi iubeste familia si pe cele doua fete.Are mai putin timp liber de cand a a ajuns sa fie cunoscuta si apreciata  pe plan international.

Muuca ei este apreciata si cautata de familii regale, celebritati, actori, muzicieni, oameni de afaceri si sportivi.

In general acesti clienti fac parte din categoria persoanelor VIP cu un buget peste medie.

Milionari, mililardari oameni care sunt placut impresionati de brandul NARCISA PHERES.

Pentru acesti oameni  tot ceea ce conteaza este CALITATEA produselor fara cusur. Si daca se poate sa fie si UNICE atunci este si mai bine.

Ca orice femeie sau asa cum ar trebui sa fie orice femeie NARCISA este cocheta. Cochetaria insemana grija pentru hainele pe care le porti.

Sa ai stil sa fii eleganta. Si sa fii detinatoarea unor bijuterii  frumoase si de calitate. NARCISA PHERES brandul care ii poarta numele este un brand de bijuterii.

Pe langa bijuterii NARCISA s-a splecializat si in design interior dar creeaza si haine si accesorii masculine.

Afacerea NARCISEI este una la care tanjesc femeile. Cui nu-i plac bijuteriile?

Si NARCISA PHERES a reusit sa isi faca din confectionarea bijuteriilor o afacere. De mare succes.

Clientii ei sunt VERY IMPORTANT PERSONS. Si cum sa nu simti ca plutesti printre nori atunci cand ceea ce faci  ceea ce iese din mainile tale se bucura de aprecierea unor oameni bogati?

La ultimul discurs tinut de  MICHELLE OBAMA in 11 ianuarie 2017 aceasta a puratat o bijuterie creatat de NARCISA PHERES.

O prima doamna sa iti  poarte creatiile?  Si daca ar fi fost doar aceasta singura reusita a NARCISEI si tot ar fi fost de ajuns.

NARCISA PHERES originara din Romania olteanca ambitioasa foc a studiat la INSTITUTUL DE MODA BURGO din MILANO.

A plecat apoi la LONDRA unde a studiat la CENTRAL SAINT MARTIN'S. urmatoarea destinatie a fost TOKYO, JAPONIA.

Din TOKYO s-a mutat in HONG KONG. Frumos traseul profesional al romancei.
Cui i se  adreseaza creatiile NARCISEI PHERES?

BRANDUL NARCISA PHERES se adreseaza oamenilor cu gusturi rafinate si portofele pline. De ce sunt uimitoare bijuteriile NARCISEI?

Simplu. Creatiile NARCISEI PHERES sunt UNICE nicio bijuterie nu seamana cu cealalta.

NARCISA foloseste diamante rare,  accesorii  ce sunt apanajul femeilor superbe si bogate.

Cum arata inelul creat de NARCISA care i-a placut atat de mult doamnei MICHELLE OBAMA? A fost realizat manual si s-a folosit aur alb si  diamante ICE de culoare verde si gri.

Face parte din colectia ARISTEIA si NARCISA a realizat bijuteria in colaborare cu un brand japonez.

Brandul japonez se numeste MAKI JEWLERY. Fiecare bijuterie poarta cu sine o poveste. Asa si inelul creat de NARCISA PHERES in colaborare cu brandul MAKI pentru MICHELLE OBAMA are o poveste frumoasa.

INELUL creat de NARCISA PHERES pentru MICHELLE OBAMA a avut ca sursa de inspiratie gradinile japoneze si templele din KYOTO.

De ce colectia ARISTEIA? E sinonimul PERFECTIUNII al EXCELENTEI si ale ELEGANTEI supreme.

NARCISA PHERES a stiut sa imbine elemente vintage cu elemente modrene. Daca v-a ramas gandul la inelul purtat de MICHELLE OBAMA si v-ati dori si voi o bijuterie spectaculoasa avem o veste buna.

NARCISA PHERES nu a uitat de unde a plecat. Asa se face ca bijuteriile cumparate de celebritatile lumii se vand si in ROMANIA.

In Romania bijuteriile brandului NARCISA PHERES sunt promovate de doi domni specialisti PR adica CELEBRITIES PR.

bijuterii NARCISA PHERES lux si eleganta

Ce o mai pasioneaza pe NARCISA in afara muncii sale laborioase? Desigur calatoriile.

Acum imbinapasinuea de a calatori cu afacerile care o poarta in toate colturile pamantului.

A fost in EGIPT, in AFRICA si in INDIA. Ne bucuram ca o romanca a reusit printre straini. Ii dorim succes in continuare.

Si poate se va gandi sa realizeze bijuterii si pentru persoane cu un buget mai mic dar slabe sperante. Deja BRANDUL NARCISA PHERES are drept clientela LUMEA FOARTE BOGATA.

Norocosi atunci cei care isi permit sa poarte bijuteriile create de ea. BRAVO, NARCISA PHERES!

Si daca nu suntem seici, celebri oameni de afaceri si sportivi sa ne permitem sa purtam bijuterii NARCISA PHERES asta nu inseamna ca nu le putem admira.

Si putem fi mandri ca BRANDUL de succes NARCISA PHERES este creat de o romanca.