Reclame de Craciun 2016. Mercedes Benz si Audi 'salveaza' Craciunul in orice situatie.

Ca intotdeauna perioada Sarbatorilor de iarna este una foarte cautata de marile firme pentru asi promova produsele si serviciile prin reclame care de care mai impresionante si unele chiar reclame emotionante.

Daca v-am prezentat anterior o reclama emotionanta , cea cu catelul Buster de la  John Lewis, acum a venit timpul sa va aratam ce reclame minunate au pregatit pentru acest Craciun doi mari producatori de masini. Si anume Mercedes Benz si Audi.

Sa nu uitam ca in 2016 Vânzarile Mercedes-Benz au urcat în primele zece luni cu 11,7%, la 1,71 milioane de masini. In octombrie 2016, vanzarile Mercedes au crescut cu 11,5% pe plan global, la 173.096 de autovehicule.

Dar sa revenim la reclamele noastre de Craciun si la mesajul transmis de ele.

Mesajul reclamei pentru Mercedes Benz este simplu. Masina salveaza situatia.

Povestea reclamei este aceea a unui adolescent care are o intalnire la care vrea neaparat sa ajunga, dar conditiile de vreme sunt potrivnice si total contra iubirii sale. Insa... un Mercedes Benz salveaza, desigur, situatia si aduce iubirea.
Reclama Craciun 2016 Mercedes Benz: Snow Date

Mesajul reclamei de Craciun de la Audi este in mare acelasi. Povestea este diferita insa.

Orasul nu este împodobit de sarbatori? Nu fiti disperati... il impodobeste Audi. O armata de autoturisme Audi mai precis formeaza decorul de Craciun al orasului... Sic!!!Audi Reclama Craciun 2016: Is Coming

Audi, divizia de lux a grupului Volkswagen, se afla pe pozitia a treia la nivel mondial, atat în functie de vanzarile din luna octombrie 2016 cat si dupa primele zece luni.

Audi a vandut 1,56 milioane de masini în perioada ianuarie-octombrie 2016, in crestere cu 4,2% în ritm anual. 
Comentarii