LIGIA si VESCAN dau de veste cu FRAIERO si DU-TE VINO clujeanca de succes

WIKI. LIGIA MOLDOVAN este clujeanca simapatica  ce se tine de promisiunile facute. Pentru public LIGIA  MOLDOVAN este LIGIA. Absolventa  de BABES BOLYAI s-a facut  bucuresteanca.

La 17 ani   participa la concursul FESTIVALUL MAMAIA.... OOO, ce vremuri. A plecat acasa  cu premiul al treilea la sectiunea INTERPRETARE.

A impresionat juriul cu melodia regretatei LAURA STOICA" INGERII NU PLANG". Anul urmator isi facea curaj  si participa la prima  editie de X FACTOR.

Avea 18 ani  si promitea. Chair daca jurata PAULA SELING a renuntat la LIGIA si cele doua colege care au format grupul X-TREME, LIGIA s-a tinut de muzica.

Si-a facut canal de YOUTUBE si surpriza avea sa ne uimeasca cu" 30 de grade." Super hitul" 30 de grade" a isterizat internetul.  Peste 1 milion de urmaritori toata lumea fredona melodia.
biografia LIGIA MOLDOVAN blog vedete

Si a venit si varianta in engleza. LIGIA colabora cu F. CHARM si VESCAN vestitul MC din CLUJ care i-a ramas prieten drag. "ULTIMUL TREN", "ULTIMA PLOAIE"   melodii fredonate si iubite de public.

De la o lansare la alta LIGIA ne uimeste. In ultimii ani   de sarbatori  petrece alaturi de fani pe scena. LIGIA e facuta pentru aceasta meserie.

Se apropie cea mai frumoasa sarbatoare a CRACIUNULUI si atunci LIGIA va fi in sanul familiei. Isi aminteste cu drag de primul colind invatat de la bunica.

LIGIA are multe intamplari de la filmarile  videoclipurilor sale.

Este pasionata de munca ei si tocmai de aceea  trece cu zambetul pe buze peste orice necaz. La filmarea uni videoclip era cat pe ce sa o pateasca.

Impreuna cu echipa sa a vrut sa filmeze intr-o locatie parasita. Au fost nevoiti sa schimbe locatia intrucat batea vantul puternic si cadeau tiglele  de pe casa. Ar fi putut  sa se intample ceva  groaznic dar totul a fost bine.

In ultima vreme  LIGIA a lansat doua noi melodii ce se bucura de un succes imens.

Prima dintre ele se numeste" FRAIERO" un featuring cu VESCAN- X SESSION 2 Cui se adreseaza LIGIA? Pe cine numeste FRAIERO?

Nu exista fata sa nu se fi indragostit de baiatul nepotrivit nu exista sa nu fi avut parte de o rivala. Iar fata care  intelege prima  cum sta povestea cu gelozia  e chiar FRAIERA.

Melodia a fost produsa  de MIHAI BOLDEA{MAHIA BELDO care semneaza si muzica plus cei de la SCANDALOUS MUSIC si desigur  VESCAN cel care s-a ocupat de versuri.

Dupa "FRAIERO"  LIGIA a lansat" DU-TE VINO" o colaborare intre solista VESCAN, ANDREI VITAN si CLAUDIU STAN.

LIGIA il are ca impresar&manager pe FLORIN NEDELCU. Si in dragoste ii merge bine e fericita alaturi de barbatul inimii ei ce o alinta LIGIUTA.

Peste putina vreme LIGIA  va merge la colindat si va sta cu familia . Colindul ei preferat este" SANTA KLAUS  IS COMING TO TOWN."

LIGIA este una dintre cele mai bune voci din muzica romaneasca. Asteptam urmatoarele melodii. Si cum o stim pe LIGIA ambitioasa  credem ca    si urmatoarele ei melodii se vor transforma in hituri.Asculta Versuri Fraiero Ligia si Vescan

Doamnelor, domnilor ea este LIGIA MOLDOVAN aka LIGIA. O fata frumoasa si talentata. Care traieste prin muzica si pentru muzica. Si pentru fanii ei care  ii arata iubirea.

Si unul din secretele succesului LIGIEI. Sprijinul neconditionat si iubirea bunicului fost cadru militar. Pentru LIGIA bunicul este EROUL ei.

BRAVO , LIGIA ! Si dragilor nu uitati! In momentele cand va este frig si dor de vara aveti solutia
Ascultati" 30 de grade."

Vara e departe acum e vremea colindelor a MOSULUI BUN si a momentelor in care buna dispozitie ne este data de muzica. MUZICA artistilor preferati.

Cine o admira pe LIGIA?