Plaja Navagio - Insula Zakynthos, Grecia atractii turistice exotice.

Chiar daca este noeficial iarna in Romania, se ne incalzim cu obiective turistice exotice din Grecia.

Plaja Navagio  din Insula Zakynthos este o astfel de atractie turistica exotica greceasca.

Plaja naufragiaţilor, cum este numită, plaja Navagio  este una dintre cele mai apreciate şi exclusiviste dintre plajele greceşti.

Situata pe insula Zakynthos, cea de a treia ca marime dintre insulele ioniene, plaja Navagio (plaja epavei sau plaja contrabandistilor, cum i se mai spune) pare, mai degraba, o frantura de rai, izolata de restul civilizatiei, de care doar cei privilegiati au sansa sa se bucure.

Plaja Navagio nu este accesibila decat cu vaporul, dar asta nu impiedica mii de turisti sa se aventureze in acest colt ascuns de lume.

Versanţii uriasi de piatra care o înconjoara si apa cristalină de un turcoaz incredibil creeaza o imagine care te captiveaza si te fascineaza.

Evitati sa mergeti după ora 11 pe plaja Navagio.

Vasele mari aduc atât de multi vizitatori încat plaja devine un adevărat furnicar, iar farmecul se poate transforma in nervi.

Eventual, dacă nu reusiti să mergeti in primele ore ale diminetii, mergeti după ora 16, când arsita se mai domoleste şi numărul de vizitatori scade.

Si acum cateva cuvinte despre aceasta perla a turismului grecesc, insula Zakynthos 

Insula Zakynthos este cunoscuta si ca Zante sau "Floarea Levantului”, iar turistii greci vin in Zante inca inainte ca aceasta destinatie sa fie apreciata de turistii internationali.

atractii turistice grecia plaja Navagio insula Zakynthos.jpg
Obiective turistice exotice Grecia
Cele mai importante asezari pe insula Zakynthos sunt capitala Zakynthos sau Zante, situata pe coasta de est, Agios Nikolaos - al doilea port ca importanta pentru insula, Alykes si Alykanas - statiuni gemene, preferate de familii cu copii, Argasi in peninsula Vassilikos, Kalamaki, o statiune aglomerata situata la est de Laganas, Keri - plaja de pietris si zona costala Limniou Keri, plus satul montan Keri, Laganas este principala destinatie pentru petreceri de pe insula Zakynthos, Tsilivi - statiunea orientata catre turismul de familii si satul linistit Vasillikos.

Atractii turistice Zakynthos, obiective turistice Dubrovnik, obiective turistice exotice, Plaja Navagio Insula Zakynthos, Plaje,
MAI POTI CITI