NUMEROLOGIE 2017 previziuni dupa Cifra DESTINULUI. Numerologie personala.

Numerologia previzionala arata ca 2017 este un an foarte interesant in care suntem provocati sa ne promovam pe noi insine si sa profitam de toate oportunitatile ce ne ies in cale, conducandu-ne pana la debarasarea de tot ceea ce este vechi si inutil in viata noastra.

2017 este anul renasterii in care pot aparea tentatii noi si provocari la toate nivelurile, chiar si in iubire, indiferent ca apartinem deja unei relatii sau unei casatorii!

Numerologie personala 2017 cifra destinului 1 Daca pe parcursul anului 2017 reusiti sa faceti schimbarile de care aveti nevoie sau macar sa va deschideti sufletele si mentalul spre nou si viabil, veti pune o temelie autentica pentru urmatorul ciclu de noua ani, în care transformarile de care mai aveti nevoie le veti face mai usor.

Este posibil sa va revina obligatia de a alege intre doua propuneri sau doua situatii, astfel incat 2017 va pune in fata unei decizii greu de luat sau pentru care aveti mult de cantarit.
Numerologia previzionala gratuita 2017 numerele destinului personal

Numerologie 2017 cifra destinului 2 Este un an potrivinic începuturilor în afaceri si relatii, este bine sa evitati împrumuturile, sa va îngrijiti cat mai bine sanatatea, pentru ca vibratia energetica a anului sustine doar curatenia din viata voastra si s-ar putea ca nimic altceva sa nu functioneze.

Numerologie 2017 cifra destinului 3 Sensibilitatea este calitatea definitorie a personalitatii numarului 3. Sunteti o persoana entuziasta si comunicativa, dornica sa fie de folos in viata celorlalti.

In 2017 acest lucru se intoarce deseori impotriva voastra , deoarece exagerati cu posesivitatea. Va victimizati cand primiti reprosuri si cadeti usor prada depresiilor.

Numerologie 2017 cifra destinului 4 2017 aduce riscul de a va risipi energiile in toate directiile. Va doriti sa stiti cate putin din toate, sa gustati cat mai multe experiente, de aceea e foarte bine sa va dozati eforturile si sa puneti pe cineva sa va atentioneze de cate ori deviati prea mult. Sunteti, de altfel, intr-un an cu vibratie jucausa, in sensul bun al cuvantului.

Numerologie 2017 cifra destinului 5 Emotivitatea, subiectivismul, graba, risipa vor fi accentuate. Dialogul surzilor este prezent pe alocuri, dar pana la urma, cu putin efort si bunavointa ati putea sa depasiti totul cu demnitate, autocontrol si desigur informatii de buna calitate.

Numerologie 2017 cifra destinului 6 Se cere prudenta atunci cand vine vorba de angajarea in noi proiecte, numai daca acestea nu au caracter de cercetare, implicare in arta, muzica. In aceste sectoare, poate aparea un contract neasteptat sau un posibil acord la care visai de mult.

Sub vibratia cifrei sase, unele persoane abordeaza psihoterapia sau analiza pentru a-si explora tiparele sau incep un drum de cautari spirituale, la baza caruia stau intrebari profunde.

Numerologie 2017 cifra destinului 7 Acesta un an cu perspective de prospetime, de innoire a unor tipare vechi de gandire, un an al promovarii de oameni noi si de tinere talente, de transformare a unor sisteme de gandire invechite, de depasire a limitelor, de curiozitate si elan, de independenta.

Un an in care puteti privi inainte cu optimism si in care va puteti detasa de ceea ce cred altii despre voi.

Numerologie 2017 cifra destinului 8 Va este teama sa va exprimati emotiile si va simti cel mai bine in singuratate.

Va confruntati cu probleme cand ajungeti in centrul atentiei, deoarece va simtiti analizat cand sunteti privit. Trebuie sa aveti mai multa incredere in voi. Nu va fie teama sa va deschideti sufletul in fata persoanelor de incredere.

Numerologie 2017 cifra destinului 9 Nu puteti sa obligati pe toata lumea sa se miste in ritmul vostru. Invatati sa te adaptati daca vreti sa va bucurati cu adevarat de fericire.

Alegeti mereu calea cea mai dificila pentru va rezolva problemele. Destinul va aduce in 2017 deseori aproape de victorie. Fiti mai afectuoasi daca va doriti la randul vostru sa primiti tandrete.