Horoscop Chinezesc 2017 MISTRET! Zodiac chinezesc previziuni anuale zodia MISTRET!

Horoscopul chinezesc 2017 MISTRET. Ani de nastere zodia MISTRET 1947, 1958, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Mistretul reprezinta semnul simplitatii, onestitatii si a tariei morale. Curtenitor, elegant, brav, ferm, se va dedica in totalitate scopului ales si va puteti baza pe el ca e sincer. Daca in exterior el pare a fi vesel si badaran, in interior e aur pur. 

Mistretul e cea mai naturala persoana cu care veti intra in contact. Este o persoana simpatica si originala, nu va va lovi niciodata sub centura. 

Este un tip pozitiv si popular, pentru ca la fel ca Iepurele sau Oaia nativul zodiei Mistret isi doreste foarte mult armonia universala. 

MISTRET Horoscop chinezesc general 2017 In 2017 Mistretii ar putea deveni o persoana extrem de incomoda, care scoate la lumina sau ataca deschis secrete, subiecte sensibile pentru colegi, vecini ori rudele apropiate.
Horoscop Chinezesc 2017 MISTRET Dragoste Bani Sanatate

Nu e rau ca nativii zodiei Mistret sa puna degetul pe rana, dar n-ar strica sa o faca într-o maniera mai blanda si mai discreta.

S-ar putea sa constate ca anumite grupuri sociale, profesionale, comitete sau organizatii din care fac parte nu ii mai reprezinta, sau ca anumite proiecte de viitor trebuie schimbate în mod radical.

MISTRET Horoscop chinezesc dragoste 2017 Nativii din Mistret sunt predispusi la un comportament radical sau extrem, care il poate suprinde pe cel drag, mai ales în prima parte a lunii mai si în prima parte a lunii august 2017.

Ar fi bine ca Mistretii sa reflecteze daca nu cumva tins sa se apropii de persoane care sa ii îmbunatateasca imaginea, sa ii faca sa se simta mai valorosi sau mai importanti macar în propriii ochi, daca nu chiar si din punct de vedere social.

Nevoia de reciprocitate in dragoste isi pune amprenta asupra vietii de cuplu , scotand in evidenta echilibrul dintre daruirea si primirea afectiunii.

Nativii din Mistret aflati deja intr-o relatie pot prefera linistea si armonia caminului sau a intimitatii in doi , iubirea calma marcata de fidelitate si sensibilitate emotionala.

Pentru cei singuri, este recomandata rabdarea in gasirea unui partener pe masura, care sa corespunda adecvat asteptarilor.

MISTRET Horoscop chinezesc bani 2017 Nu va asteptati la probleme majore, insa nu contati nici pe succese mari.

Situatia financiara, din pacate, va reflecta problemele din toate celelalte domenii ale vietii.

Asteptati sa treaca acest an, aveti grija ca toate cheltuielile sa fie acoperite de veniturile de baza si uitati de investitii, mai ales in afaceri indoielnice, care promit castiguri nemaipomenite.

Se poate ca o situatie financiara inceputa in urma cu cativ ani si care a avut un punct critic în 2016, sa-si gaseasca în 2017 rezolvarea în mod neasteptat si pozitiv.

Se poate chiar sa reusiti un credit pentru o locuinta, dar e mai bine sa lasati aceste demersuri pentru luna septembrie 2017.
Comentarii