Informatii noi despre Yaman aka CAGATAY ULUSOY vanat de domnitele din inalta societate turceasca.

Am scris  mereu despre  viata actorului CAGATAY ULUSOY neuitatul YAMAN din serialul MEDZECIR aka YAMAN. Asta pentru ca actorul  este iubit si apreciat de femeile din intreaga lume.

Desigur ca si in ROMANIA actorul are mii de fane. De la serialul YAMAN viata actorului a trecut prin  multe momente si s-a schimbat.

YAMAN adica CAGATAY ULUSOY a fost plecat in AMERICA si-a imbunatatit cunostiintele de engleza, a filmat si a participat la realizarea unor reclame.

Revenit acasa a participat la castinguri si joaca in seriale  in care i s-au oferit cu totul alte partituri decat cele pe care le cunosteam noi.

Profesional vorbind CAGATAY ULUSOY a trecut la un alt nivel  si incearca usor sa puna distanta de cel ce era inainte de serialele  care i-au adus faima.

In prezent CAGATAY joaca intr-un serial nou si nu  este personajul preocupat doar de viata sentimentala.

povestile de iubire a lui CAGATAY ULUSOY si iubitele fantastice

Apropo de viata sentimentala. Mereu discret CAGATAY a incercat sa isi tina iubita departe de atentia presei. Dupa mult prea mediatizata relatie cu frumoasa SERENAY SARIKAIA, CAGATAY s-a schimbat.

Frumusetea fizica in combinatie cu personalitatea efervescenta au facut din CAGATAY ULUSOY unul dintre cei mai vanati barbati din TURCIA.

Daca femeile din intreaga lume  viseaza sa il cunoasca si sa obtina autografe de la actor sunt unele domnite care au trecut la alt nivel.

Depre ce vorbim? Ziarele din TURCIA vorbesc despre  dorinta femeilor din inalta societate turceasca fata de actor.

Asa se face ca CAGATAY ULUSOY este de-a dreptul vanat de cele mai bogate doamne din societatea turceasca.

Vorbim de domnisoare si chiar de femei maritate care chiar recurg la orice pentru a fi in prejma lui CAGATAY.

Educate, stilate cu bani si  pozitie in  elita elielor doamnele si domnisoarele sunt dispuse sa plateasca bani grei pentru a-l cunoaste pentru a incerca sa il faca sa se indragosteasca sa ia masa  cu ele.

Si fara gluma s-a creat o adevarata isterie in randul acestor doamne din inalta societate. TOATE il vor pe CAGATAY ULUSOY in preajma lor.

Cum afli pe unde umbla actorul in timpul liber ? Desigur CAGATAY ULUSOY poate fi intalnit in restaurante selecte si cluburi  de fite.

Stim ca tine la discretie  dar uite ca femeile nu ii dau pace.

Cum afli informatii despre favoritul tau ? Desigur daca iti permiti  esti vazuta si tu ca femeie in resturante de clasa si cluburi de fite.

Aici intervin ospatarii restaurantelor si cluburilor .

Ei sunt primii care au onoarea de a-i servi pe actori cu mancarea si bautura preferata.

Aflati ca doamnele societatii elitiste din TURCIA apeleaza la ospatarii restaurantelor si cluburilor pentru a afla unde merge CAGATAY ULUSOY.

Si cum informatia costa trebuie sa dispui de resurse financiare. Asta nu e o problema pentru aceste doamne   dispuse sa cheltuie de dragul de a se afla in preajma actorului.

Unele doamne au platit ospatarii nu numai pentru a afla unde il poti intalni pe CAGATAY dar si pentru a avea o masa langa cea a actorului.

Pentru a avea  sansa de a se simti bine si de a fi  in preajma actorului o doamna a platit nici mai mult nici mai putin de 1500 de  euro.

Doamnele din inalta societate viseaza sa il convinga pe actor sa se casatoreasca. Doamnele au prins curaj de cand au vazut ca asta nu e doar un vis ci s-ar putea transforma in realitate.

Exista actori care s-au casatorit cu doamne din inalta societate. Aici dam exemplul cuplurilor : NESLIHAN ALKOCLER si actorul ENGIN ALTAN DUZYATAN, INDIL FIRAT si actorul ENGIN OZTURK.

Si atunci de ce sa nu viseze doamnele  ? Poate dintre aceste doamne o fi vreuna norocoasa sa il convinga pe CAGATAY ULUSOY sa devina doamna ULUSOY.

Presa relateaza  ca actorul nu a parut inca interesat de avansurile doamnelor din inalta societate. In ultima vreme CAGATAY ULUSOY poate fi vazut foarte des prin EMIRGAN, ISTANBUL.

Cei mai fericiti de situatie sunt ospatarii care primesc bacsisuri uriase pentru a oferi informatii despre actor. Credem ca actorul nu va fi vreodata interesat de vreuna din aceste doamne vanator.

Avem acum si femei care sunt dispuse sa plateasca pentru a fi in preajma unei VEDETE. Pana acum vorbeam doar de VANATORII DE ZESTRE de acei domni dornici sa se casatoreasca cu doamne bine situate financiar.

Poate doamnelor acestea care il vaneaza pe CAGATAY ULUSOY nu le pasa despre  reputatia proprie. ELE vor EGALITATE cu BARBATII.

Sa fie DEMOCRATIE. Daca exista domni potenti care isi permit sa aiba iubite tinere de ce ele doamne bogate nu si-ar permite sa umble dupa un tanar frumos si celebru ?

Daca s-ar organiza o licitatie pentru a-l castiga pe CAGATAY ULUSOY sau cel putin sa petreaca o zi cu el sunt convinsa ca aceste  doamne bogate  nu ar ezita sa arunce cu banii pentru a-si satisface dorinta.

Dar doamne bogate  CAGATAY ULUSOY este o fiinta vie si nu OBIECT de vanzare. Si in plus  pe langa faima castigata prin munca CAGATAY ULUSOY poate fi considerat un barbat bogat.

Iar cariera actoriceasca a frumosului este in plina afirmare. BOGATII considera ca orice lucru pe lumea asta e de vanzare.

Posibil dar DRAGOSTEA NU SE CUMPARA. Doamnele din inalta societate turceasca vor sa il faca pe CAGATAY ULUSOY sa renunte la burlacie.

Exista oare in Romania vreun actor atat de iubit precum este CAGATAY ULUSOY? Avem si noi femei din societatea HIGH CLASS dar care dintre ele ar fi dispuse sa lase bacsisuri uriase ospatarilor doar pentru a se afla in preajma unui barbat?

Oare ce crede CAGATAY ULUSOY depre astfel de femei? O adevarata LADY nu va face EA primul  PAS pentru a face cunostiinta cu un barbat.

Totusi suntem in 2016 si unele domnisoare si doamne vor sa  fie democratie. Daca barbatilor li se permite sa faca primul pas intr-o relatie  atunci aceste doamne cu bani vor sa fie BARBATI.

Voi ce credeti , dragelor ? Voi ati face asa ceva ? Ati plati sa fiti in aceeasi camera cu BARBATUL VEDETA de care v-ati indragostit.?

Ce vremuri  traim ? Au ajuns FEMEILE sa plateasca DRAGOSTEA???
MAI POTI CITI