Informatii noi despre SERENAY SARIKAIA aka MIRA din MEDZECIR/YAMAN intr-un film de dragoste

Va era dor sa stiti ce mai face frumoasa actrita si model SERENAY SARIKAIA? Da, cea care a dat viata personajului MIRA in telenovela MEDZECIR aka YAMAN.

Trec anii deja din 2014 multe lucruri s-au intamplat dar romanilor li s-a refuzat dorinta de a vedea cel de-al doilea sezon al serialului care ne-a incantat.

MIRA si YAMAN adica SERENAY SARIKAIA si YAMAN aka CAGATAY ULUSOY s-au iubit pe micul ecran si in viata reala. Din pacate ei s-au despartit si fiecare si-a vazut de drum.

SERENAY SARIKAIA  poate fi vazuta de public la cinema. Asta pentru ca  frumoasa  joaca intr-un film artistic. Fanii sunt incantati intrucat  SERENAY joaca intr-un film de dragoste.

Titlul filmului artistic ultima realizare a actritei este in original IKIMIZIN YERINE aka ON BEHALF OF YOU AND ME.

Kerem Bursin Iubitul lui Serenay Sarikaya

Aveti doua variante pentru a vedea filmul. Mai asteptati sau dati o fuga  sa vedeti filmul in TURCIA.

Filmul atrage atentia publicului in primul rand gratie distributiei. SERENAY SARIKAIA si partenerul ei din film actorul NEJAT ISLER au mai jucat impreuna si in  "BURNING" aka" BEHZAT" .

NEJAT ISLER  a trecut in ultima vreme prin momente grele a fost bolnav grav  dar a reusit sa revina  la munca si se bucura sa se intalneasca cu fanii.

Regizorul filmului este UMUR TURAGAY . A semnat regia  altui film care s-a bucurat de succes la public si anume" MIXDED PIZZA " aka " KARISIK PIZZA".

In film SERENAY SARIKAIA este CICEK o tanara  care isi duce traiul intr-un oras mic de provincie. Pentru ca nu se intampla prea multe lucruri in micul orasel, CICEK are vreme sa isi puna intrebari.

In fapt CICEK doreste sa gaseasca sensul vietii. Rutina oraselului va capata culoare in momentul in care isi face aparita la scoala unde invata un tanar profesor.

Fara sa aiba habar CICEK va simti cum viata ei se schimba total. CICEK si DOGAN  tanarul profesor interpretat de actorul NEJAT ISLER se intalnesc se cunosc si incet incet se vor indragosti.

Si-ar dori sa isi traiasca cu bucurie povestea de dragoste insa  sunt obstacole in calea dragostei lor. Chiar daca realizeaza ca dragostea lor este imposibila CICEK si DOGAN nu vor sa renunte unul la altul.

Care este finalul povestiii si daca cei doi indragostiti DOGAN si CICEK raman impreuna asta trebuie sa descoperiti voi.

Scenariul filmului este semnat de PINAR BULAT.

Trecerea anilor  adauga un surplus de frumusete actritei. SERENAY este la fel de frumoasa un pic mai matura si cu aceesi silueta, aceleasi picioare interminabile puse in evidenta  de pantaloni de piele si fuste mini.

Si in viata ii merge bine cu dragostea. Este cu acelasi partener din octombrie 2015 KEREM BURSIN. Luna trecuta a fost invitata la celebrul show BEYAZ SHOW.


Ikimizin Yerine - film nou cu SERENAY SARIKAIA

Un alt proiect profesional al actritei este un serial nou in fapt un serial trilogie de 13 episoade numit FI CI PI.

SERENAY SARIKAIA continua  drumul spre o cariera in actorie cea care i-a permis sa cunoasca CELEBRITATEA.

Si ramane una dintre actritele tinerei generatii preferate de regizori si iubite de fani.

Si nu ar fi exclus sa o vedem intr-un duet  pe indragita SERENAY poate va era dor de SERENAY in postura de cantareata.