In Biografia Maria Popovici sta scris: prima REGINA iUmor.

Maria Popovici (in varsta de 26 de ani), una dintre putinele femei din Romania care are trecut in CV actor de stand-up comedy, a castigat marea finala iUMOR de la Antena 1.

Finala „iUmor“ a fost câstigata de Maria Popovici, momentul de stand-up comedy convingându-i pe telespectatori sa o voteze în numar foarte mare.

Dintre cei noua semifinalisti care a ajuns cu greu in aceasta faza a concursului, doar patru au reusit sa impresioneze juriul, format din Delia, Cheloo si Mihai Bendeac, si sa ajunga în marea finala „iUmor“.

Dupa un rege, iUmor trebuia sa aiba si o regina. Prestatia de senzasie din finala i-a facut pe telespectatori sa o voteze pe Maria Popovici drept marea castigatoare a sezonului al doilea iUmor.

Cea mai frumoasa si cea mai amuzanta actrita s-a impus detasat.

Maria Popovici Biografie CV Blog Vedete

Poate exageram, dar despre Maria tot ce spunem trebuie sa fie la superlativ, ca sa tinem pasul cu energia si doza zilnica de amuzament pe care ni le ofera.

O frumusete exotica, invaluita de charisma, mereu prietenoasa si cu zambetul pe buze.

Maria Popovici i-a cucerit si pe telespectatori, glumind pe seama faptului ca este foarte greu sa fii femeie, si i-a convins ca merita marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

UN SECRET despre Maria Popovici: Face Stand Up Comedy si este printre singurele femei din acest domeniu. Curaj, nu gluma!

A castigat si prima editie a Open Mic Contest organizata de Club 99 din Bucuresti si a castigat locul 3  la STAND UP FEST 2015 din Brasov.

Revenind la marea finala a sezonului al doilea iUmor, Mihai Bendeac a declarat despre prestatia Marie Popovici ca: „Ce s-a intâmplat cu femeia asta în aceasta seara e o chestie pe care ar trebui sa o pui în manual. A fost absolut impecabila din prima secunda si pana în ultima. A stiut exact ce va face si cat va face. Perfectiune!“.

Nu uitati cand dincolo de stand-up comedy Maria Popovici este actrita de teatru si este posibil sa o fi vazut in urmatoarele piese: Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu de Matei Visniec, Clinica Sinucigasilor de Gabriela Mihalache, Spectatorul Condamnat la Moarte de Matei Visniec sau Ghengbeng – un colaj de teatru scurt.


Comentarii