Treceți la conținutul principal

ASAF EISIN. CV-ul omului din Spatele victoriei PSD si a lui Dragnea este impresionant.

Biografia profesionala a lui ASAF EISIN poate fi cu greu rezumata, mai ales ca exista zone necunoscute si bine ascunse din activitatea sa.

Dar cine este ASAF EISIN si ce rol a jucat el in aceste alegeri parlamentare castigate fara drept de apel de PSD.

Cu siguranta multi ramasi surprinsi ca Liviu Dragnea a reusit sa-si infraneze aroganta care-l domina si fricile care-l inconjurau.

Mai mult chiar a livrat mesajele asa cum i-a recomandat echipa de consultanti politici care a fost formata de data aceasta din specialisti din Israel si nu din America.
asaf eisin biografie consultant psd dragnea

Este vorba despre trei consultanti politici cu multa experienta in domeniu.

a) Asaf Eisin, care a fost strategul campaniei electorale a liderului Partidului Muncii din Israel, Isaac Herzog, dar care a lucrat si pentru lideri politici din Serbia.

b) Sefi Shaked, care se afla in spatele unora dintre cele mai inovatoare campanii israeliene, care a lucrat in trecut si pentru Benjamin Netanyahu, Naftali Bennett si partidul Shas.

c) Moshe Klughaft, mai apropiat dreptei israeliene.

De remarcat faptul ca toti trei sunt strategi cu un palmares impresionant atat in politica si business. Sefi Shaked este casatorit cu o romanca, Luca Firanescu, un apreciat model international.

Dupa cum spuneam, Asaf Eisin a lucrat pentru Tomislav Nikolic, liderul Partidului Progresist din Serbia, unde s-a înfruntat cu fostii strategi ai lui Obama (John Podesta si compania) care fusesera angajati de presdintele Serbiei, Boris Tadic.

Noul strateg electoral al PSD-ului a lucrat si pentru contracandidatul lui Netanyahu, Yitzhak Herzog, liderul Partidului Muncii.

luca firanescu wiki biografie

Conform presei israeliene, Asaf Eisin a primit pentru campanie un buget de 750 000 de shekeli, aproximativ 170 000 de euro, dupa ce partidul s-a confruntat cu un scandal legat de risipa de bani în campanie.

Rezultatele acestor alegeri electorale au demonstrat ca Dragnea a fost un elev foarte ascultator si silitor iar consultantii israelieni mult mai buni cunoscatori ai realitatilor romanesti decat americanii.