Imagini Deschidere Oraselul Copiilor Constanta 2016.

Oraselul Copiilor s-a mutat pentru cateva saptamani in parcul Tabacarie, parcul constantean care leaga orasul de statiunea Mamaia, langa Tara Piticilor, locul de joaca pentru copii.

Toti constantenii, cu mic cu mare, sunt invitati, sa viziteze pana pe 31 decembrie 2016  “Taramului Magic al Craciunului”.

În fecare seara de joi, pana duminica, in Oraselul Copiilor Constanta, vor avea loc spectacole cu artisti de renume.

Festivalul Iernii  dureaza pâna în data de 31 decembrie când se muta în piata Ovidiu unde va avea loc petrecerea de Revelion.

In Taramul Magic al Craciunului, din parcul Tabacarie, pe langa bradul urias, inalt de peste 10 metri, au fost asamblate peste 20 de casute, s-au împobobit cu luminite toti copacii din perimetrul Tarii Piticilor si din preajma, s-a construit scena “Castelul Fermecat”.

oraselul copiilor constanta 2016 program

Potrivit organizatorilor, animatorii si actorii vor fi echipati  în costume de poveste. Fiecare grup de animatori va avea propria sceneta, integrând si copiii în poveste.

Scenele interpretate de actori profesionisti sunt gândite în asa fel încât sa fie usor recognoscibile de catre cei mici, sa îi atraga, si sa le puna la încercare imaginatia.Targul de Craciun, care se va deschide în apropierea Tarii Piticilor, pune la dispozitia parintilor, bunicilor si copiilor cele mai variate produse cu specific de Sarbatori, din toate gamele si pentru toate gusturile si buzunarele. Inclusiv vin sau tuica fiarta.

Toti copiii vor primi cadouri în orasel. Felicitari Primarului Decebal Fagadau si echipei sale din cadrul Primarei Constanta, pentru ca in sfarsit constantenii au parte de un adevarat Targ de Craciun!