Horoscop Chinezesc 2017 MAIMUTA! Zodiac chinezesc previziuni anuale zodia MAIMUTA!

Horoscopul chinezesc 2017 MAIMUTA. Ani de nastere zodia MAIMUTEI 1944, 1955, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028.

Peste toate virtutile, greselile, dorintele si pasiunile sale, Maimuta straluceste peste tot. Maimuta nu este meschina si nici nu va accepta favoruri.

Poate sa bombane mult dar daca veti fi intr-o nevoie mare va va ajuta. Si va face asta doar pentru ca nativii zodiei Maimuta au un profund simt al datoriei si nu ca ar face-o dintr-un interes ocult.

Deseori, Maimuta va avea contributii importante in tot ceea ce face.

MAIMUTA Horoscop chinezesc general 2017 Anul 2017 Prima parte a anului 2017 este in mod special favorabila lucrurilor constructive, iar lunile aprilie si iunie 2017 se anunta de-a dreptul tumultoase.

Atat de tumultoase, incat Maimutele pot pierde controlul si nimeri in situatii mai putin convenabile.
Previziuni Horoscop Chinezesc 2017 MAIMUTA

Situatia materiala devine din ce în ce mai importanta pentru tine, iar oportunitatile de castiguri sunt destul de mari.

Daca pana cum nu ai avut parte de o marire de salariu sau de un castig suplimentar este foarte posibil ca el sa apara la inceputul acestui ani.

MAIMUTA Horoscop chinezesc bani 2017 Perioada de efort inceputa in ultimii doi ani continua. Profesia le solicita serios pe Maimute, cere obiective precise si strategii fezabile, le impune baremuri si limite, le consuma timp, energie, nervi.

Lucrurile merg mai greu in prima parte a anului 2017, dar intra pe o panta ascendenta in cea de-a doua parte, cand apar oportunitati nesperate.

Finantele Maimutelor incep sa dea semne de redresare sau imbunatatire. Limpezirea completa a situatiei materiale se va produce insa incepand din 2018.

MAIMUTA Horoscop chinezesc dragoste 2017 Starea de agitatie ce caracterizeaza zodia Maimuta in ultimul timp te poate determina sa ai unele neîntelegeri cu partenerul de viata.

În al doilea trimestru al anului 2017 nevoia de comunicare cu partenerul se va accentua, iar neîntelegerile vor tinde sa se diminueze.

Este posibil ca acesta sa aiba o reusita de care va veti bucura amândoi în egala masura.

In schimb spre sfarsitul anului 2017 partenerul de viata sa se confrunte cu o situatie mai dificila în plan familial.

Atentie, mai ales daca ai o relatie stabila la care tii: incearca sa nu o compromiti!