Este Nicusor Dan cinstit sau Nicusor Dan este Evreu. Dilemele alegatorilor din Timisoara la Vaslui.

In asteptarea rezultatelor finale ale Alegerilor Parlamentare 2016 care ne vor arata in ce Romanie vom trai si muri in urmatorii 4 ani, sa ne relexam vazand care sunt ciudatenile alegatorului roman, atunci cand 'se da' pe Net.

Alegatorul roman este foarte curios. Chiar extrem de curios atunci cand vine vorba sa se hotarasca pe cine va alege in Parlament. Bine, asta daca stie ca pe 11 decembrie 2016 sunt alegeri parlamentare, iar rezultatele finale ale acestui vot vor ii vor hotara soarta pentru cativa ani de acum inainte.

Cu siguranta, USR si boss-ul sau Nicusor Dan reprezinta acel ceva nou (nu spunem ca bun sau rau) care poate schimba sau nu, rezultatul final al alegerilor din decembrie 2016.

Conform Google Trends, curiozitatea romanului votant poate fi rezumata in primele cinci cele mai frecvente cautari.

Iar acestea sunt in ordine aleatoare:
Este Nicusor Dan cinstit sau Nicusor Dan este Evreu Mason
  • Nicusor Dan este evreu?
  • Cine este Nicusor Dan?
  • Este Nicusor Dan cinstit?
  • La ce s-a opus Nicusor Dan
  • Cine este in spatele lui Nicusor Dan?
Ati inteles? Romanul vrea sa stie daca Nicusor Dan este un evreu cinstit sau cine este in spatele lui Nicusor Dan pentru ca acesta s-a opus la ... ceva.

De unde pana unde ca Nicusor Dan este evreu? Acesta s-a nascut conform biografiei in Fagaras, Brasov, in data de 20 decembrie 1969 deci.... Cu siguranta ca au auzit de pe FB sau de pe la TV ca ONG-ul sau ar avea ceva in comun cu "evreul" Soros si atunci s-a ivit din abisul constiintei intrebarea referitoare la posibila origine evreieasca a lui Nicusor.

Despre cine este in spatele lui Nicusor ce sa mai zicem... Sigur de tot este miliardarul George Soros! Ca asa scrie la gazeta!

Insa cum zeii netului, cred oamenii ca pot afla dand o cautare adevarul adevarat, despre cat de cinstit sa nu, este un om?

Este Nicusor Dan cinstit??? Poate DA, poate NU... insa daca un motor de cautare indexeaza pe primul loc o stire falsa, creata special in acest scop, o stire fie ea PRO sau CONTRA, si cum restul rezultatelor numai conteaza, atunci sigur oamenii isi vor face o parare strict bazata doar pe acea unica si neconfirmata informatie.

Se pare ca raspunsul este pozitiv... din pacate. Iar marele Umberto Eco nu se insela deloc cand a spus: "Retelele de socializare dau drept de cuvant unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar dupa un pahar de vin, fara a dauna colectivitatii. Erau imediat pusi sub tacere, in timp ce acum au acelasi drept la cuvant ca si un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor. Televiziunea a promovat idiotul satului fata de care spectatorul se simtea superior. Drama internetului este ca l-a promovat pe idiotul satului ca purtator de adevar."

PS: Nici Dacian nu a scapat de curiozitatile legiunilor de imbecili. De la ce religie are Dacian Ciolos la ce inseamna "ciolos" in limba romana, tot romanul NU este interesat de vreun program de guvernare, de rezultatele bune si rele, ci strict de brafe de fumoar.