Castigatorii Uniplay Show ex-Bingo Metropolis pastoriti de Horia Brenciu la Antena 1.

De Craciun Horia Brenciu va invita sa strigati BINGO la Antena 1 in noua emisiune Bingo Metropolis...  Uniplay Show!

Bingo revine la Antena 1 dupa mai bine de jumatate de an de pauza, cu un nou nume, un nou format , dar si cu un alt prezentator, in persoana lui Horia Brenciu.

Emisiunea Uniplay Show, urmasa defunctului Bingo Metropolis, va debuta din 25 decembrie 2016 in format HD la Antena 1.

Biletele castigatoare SuperBiongo Metropolis vor fi acum biletele castigatoare Uniplay Show, cartoanele castigatoare SuperBiongo Metropolis vor deveni cartoanele castigatoare Uniplay Show, iar Romica Tociu si Cornel Palade vor deveni Brenciu!

Noua emisiune de Bingo de la Antena 1 are un alt nume, dar actionarul este acelasi ca si la fostul SuperBingo Metropolis (întrerupt în primavara lui 2016) si la cel de acum patru ani (întrerupt in 2012 din cauza unor probleme cu Ministerul Finantelor).
Pe cand angajari la Uniplay Show???

Emisiunea Bingo Uniplay Show este produsa de firma Monte Calm Group, societate comerciala care a înregistrat în luna iulie 2016 mai multe marci la OSIM, printre care:
  • Uniplay Show, 
  • Uniplay Live, 
  • Uniplay Gaming, 
  • Uniplay Bingo, 
  • Uniplay Keno, 
  • Uniplay Games...

Spuneam ca Horia Brenciu va fi cel care va anunta cartoanele castigatoare Uniplay Show, cel care le va aduce bucuria in buzunare castigatorilor Uniplay Show.

Conform biografiei profesionale, Horia Brenciu inainte de fi artistul cu o mie de talente, a fost întai om de televiziune. Printre proiectele lui de debut s-a numarat ”RoBingo”, emisiune pe care a prezentat-o la postul TVR 1.

Emisiunile de bingo au cantarit mult în CV-ul lui Horia Brenciu si i-au servit drept rampa de lansare în drumul lui catre prima liga a vedetelor de televiziune, asa ca alegerea lui ca si prezentator al Bingo Uniplay Show la Antena 1 a fost una fireasca.

Mai ramane sa vedem ce asistente fierbinti vor defila la Uniplay Show si desigur ce dansatoare vor anima noul Bingo Uniplay show, pentru ca altfel cu tot talentul de entertainer a lui Brenciu si cu castigurile de pe cartoanele de  Bingo Uniplay show, emisiunea se poate sa fie un esec.
MAI POTI CITI