Program CARREFOUR, LIDL, KAUFLAND, AUCHAN 1 decembrie 2016 - Program Manifestari Alba Iulia 2016.

Minivacanta care va incepe joi 30 noiembrie 2016 si se va termina pe 4 decembrie 2016 se apropie cu pasi repezi. Si asta deoarece zilele de 30 noiembrie (Sf. Andrei) si 1 decembrie (Ziua Nationala) sunt sarbatori nationale si implicit sunt declarate oficial zile libere.

Chiar daca 30 noiembrie 2016 si 1 decembrie reprezinta zile libere pentru majoritatea romanilor, iata ca cei care trudesc pe branci in marile magazine, hyper si supermarket-uri, nu se vor bucura de aceasta situatie pentru ca ei vor muncii si in aceste zile declarate libere.

Orar program magazine 30 noiembrie - 1 decembrie 2016. Program manifestari ALBA IULIA.

Orar magazine si supermarketuri de la LIDL, Kaufland, Carrefour, Kaufland, Profi, Billa, Auchan sau Cora - PROGRAM - Supermarket-urile de la Iasi la Timisoara si Brasov, de la Bucuresti la Constanta sunt DESCHISE in data de 30 noiembrie 2016 si 1 Decembrie 2016.

Program CARREFOUR, LIDL, KAUFLAND, AUCHAN 30 noiembrie 1 decembrie 2016

Asadar unii romani vor sarbatori prin munca Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei in timp ce altii vor da o fuga pe Valea Prahovei sau la Moeciu pentru a se relaxa ori se vor ingramadi pe langa cazanele pline cu fasole cu ciolan, atotputernicele cazane nelipsite de la manifestarile organizate cu acest prilej de autoritatile locale.

Asadar daca vreti sa va umpleti frigiderele de la hypermarket sau sunteti dependenti la maxim de iesirea la MALL, notati-va in agenda ca toate Mall-urile din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara etc. au trecut in program DESCHIS pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2016.

De la Promenada la Mall la Mall Baneasa si AFI Palace Cotroceni toate mall-urile va asteapta cu mic si mare sa va relaxati, sa cumparati si sa va bucurati impreuna cu toata familia de Ziua Nationala a Romaniei.

Orarul Oficiilor postale PROGRAM – Oficiile postale vor fi inchise de Ziua Nationala a Romaniei si pe 30 noiembrie 2016, ele urmand a se redeschide luni 5 decembrie.

PROGRAM MANIFESTARI 2016 ALBA IULIA (in definire)

Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, Alba Iulia - Cel mai important eveniment al tarii se întampla an de an la Alba Iulia.

Prima zi a lunii decembrie e timpul cand zeci de mii de romani se intalnesc la Alba Iulia, pe platoul din fata Catedralei Incoronarii, pentru a celebra ceea ce, la data de 1 Decembrie 1918, ii unea pe romanii de pretudindeni, Marea Unire.

Autoritatile locale din Alba Iuliaau pregatit un program amplu, cu parada militara, masa populara sub forma unui eveniment – Marea unire a bucatarilor, concerte, dar si un spectaculos foc de artificii.

Primaria Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba aduc romanilor sositi aici din toate colturile tarii bucate din patrimoniul gastronomic national: 8.000 de portii de fasole cu carnati, pregatite dupa o reteta culeasa din bucataria veche taraneasca.
MAI POTI CITI