WIKI serial nou pe STAR TV cu indragitii actori KIVANC TATLITUG si TUBA BUYUKUSTUN - BRAVUL si FRUMOASA.

In mai putin de  cateva saptamani la postul de televiziune STAR TV in TURCIA incepe un nou sezon. Postul si-a facut deja reclama pentru noul sezon. Vor fi cateva seriale  interesante.

Publicul astepata cu nerabdare  sa vada noul serial numit "CESUR VE GUZEL" aka" THE BOLD and THE BEAUTIFUL" aka BRAVUL si FRUMOASA.

Serialul atat de asteptat de publicul din TURCIA  va incepe in luna noiembrie. Cei care au vazut promo-ul sunt extrem de incantati ca se vor inatlni cu doi dintre cei mai profesionisti si frumoasi actori.

PUBLICUL ii iubeste pe amandoi si  serialul va fi fara indoiala un mare succes. Protagonistii sunt cei ce vor trai o dragoste imposibila, Numele personajelor sunt  SUHAN si  CESUR.

rezumat BRAVUL si FRUMOASA cu KIVANC TATLITUG

El este un barbat chipes ce provine dintr-o familie bogata si care tocmai s-a mutat intr-un orasel mic.
Frumusetea ei a ajuns legendara.

Cei doi se vor indragosti  dar nu au habar ca intre familile lor exista un conflict mai vechi. Cine credeti ca ii interpreteaza pe BRAVUL si FRUMOASA?

El este vechea noastra cunostinta LUPUL SEYIT care nu ne-a iesit din minte de la serialul KURT SEYIT VE SURA aka IN DRAGOSTE SI RAZBOI.

Bineinteles ca ne referim la  seducatorul si frumosul  KIVANC TATLITUG . Iar EA este intr-adevar de o frumusete sclipitoare. Vorbim de superba actrita TUBA BUYUKUSTUN.

Pentru rolurile din acest serial  KIVANC si TUBA au luat cursuri de echitatie si au facut antrenamente seriaose cu echipa  care a lucrat la  serialul de ultra succres THE GAME OF THRONES.

Filmarile au avut loc la o ferma in TUZLA, ISTANBUL. Pentru antrenamentele de echitatie  cei doi actori au lucrat cu echipa  din KAZAHSTAN.

Cine mai face  parte din  echipa serialului? SEZIN AKBASOGULLORI, SERKAN ALTUNSMORAK, DEVRIM YAKUT, NILAN BYUKAGOC pe care ati vazut-o si in serialul SULEYMAN MAGNIFICUL in rolul sultanei GULSAH, ERKAN AVCI, GUZDE TURKNEPER.


Trailer serial turcesc BRAVUL si FRUMOASA

Va las sa urmariti promo-ul  la serialul CESUR VE GUZEL. Veti fi sigur incantate si va veti dori ca acest serial sa fie difuzat si la noi.

ENJOY!

Si sa ii uram si noi fanele din ROMANIA un sincer LA MULTI ANI frumosului KIVANC TATLITUG care isi va sarbatori ziua de nastere pe 27 octombrie.
MAI POTI CITI