Pasta de Dinti Himalaya. Pareri pasta Sensi-Relief Herbal si Complete Care Herbal

Sa ne facem o parere despre doua paste de dinti produse de Himalaya, compania care combina principiile ayurvedice cu tehnologia moderna, si care a dus la punerea pe piata a unor produse naturale standardizate si indelung cercetate.

Pasta de dinti Ingrijire Completa (Complete Care Herbal Toothpaste - 75 ml)

Pasta de dinti Ingrijire Completa de la Himalaya este un produs pentru ingrijirea orala zilnica.

Datorita ingredientelor naturale active din compozitie, Pasta de dinti pentru ingrijire completa de la Himalaya previne cariile si durerile de dinti, previne si trateaza sangerarile gingivale, toate acestea printr-un sistem avansat de intarire a gingiilor care mentine dantura alba si combate respiratia neplacuta.

Ingrediente active pasta de dinti Complete Care Herbal de la Himalaya:
  • Azadirachta indica (Neem) – are proprietati antibacteriene si antiseptice, previne formarea cariilor, combate respiratia neplacuta si infectiile;
    Pareri Pasta Pentru Dinti Sensibili Himalaya
  • Rodie (Punica granatum) – mentine sanatatea gingiilor, protejeaza impotriva cariilor dentare;
  • Arbore Miswak (Salvadora persica) – este un astringent natural, previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile;
  • Arborele Indian de Guma (Acacia nilotica Delile) – previne inflamatiile si ajuta la mentinerea sanatatii gingiilor.
Pasta de dinti Ingrijire Completa Himalaya este recomandat pentru igiena dentara zilnica, pentru o ingrijire completa a dintilor si pentru afectiunile gingivale.

Mod de utilizare: Folositi pasta de dinti Complete Care Herbal Himalaya de cel putin 2 ori pe zi.

Pasta pentru Dinti sensibili (Sensi-Relief Herbal Toothpaste - 75 ml, fara  parabeni sau fluor.)

Bazata pe Fitoprotectie avansata pentru un efect rapid si de lunga durata in indepartarea sensibilitatii dintilor, pasta pentru dinti sensibili Himalaya protejeaza smaltul, diminueaza durerea indusa de temperatura si de alimentele si bauturile acide, intareste si mentine gingiile sanatoase.

Igiena orala a dintilor sensibili are nevoie de ingrijire speciala, iar ingredientele active naturale din pasta pentru dinti sensibili de la Himalaya ofera confort la periere si au efect benefic in afectiunile gingivale.

Ingrediente active pasta pentru Dinti sensibili de la Himalaya :
  • Arbore Miswak (Salvadora persica) – este un astringent natural, previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile;
  • Spanac (Spinacia oleracea) – blocheaza tubulii dentinari expusi, care reprezinta principala cauza a sensibilitatii dentare;
  • Coaja de Migdale (Prunus amygdalus) – intareste gingiile, este un astringent natural.
Pasta de dinti Sensi-Relief Herbal de la Himalaya este recomandata pentru igiena dentara zilnica, sensibilitate dentara, afectiuni gingivale.

Mod de utilizare Pasta de dinti pentru dinti sensibili de la Himalaya: folositi pasta de dinti de cel putin 2 ori pe zi. Clatiti bine dupa periere.

Parerea noastra este ca pastele de dinti de tipul celor de la Himalaya pot fi de un real ajutor in prevenirea si tratarea naturala a unor afectiuni ale dintilor sau gingiilor, insa nu recomandam renuntarea in totalitate la utilizarea pastelor de dinti clasice.
MAI POTI CITI