Pareri OZZY SMART KIDS jeleuri cu Omega 3 pretul rezistentei organismului copilului tau.

Sa ne facem o parere despre jeleurile OZZY SMART KIDS cu Omega 3 care pe langa beneficiile aduse copiilor poate aduce si o tableta iPad mini 2 daca participati la promotia din farmaciile Catena.

In aceasta perioada in farmaciile Catena din toata tara cumperi un produs OZZY SMART KIDS, completezi talonul, rupi partea detasabila (cea cu Nr. Bon Catena) si apoi cu incredere depui talonul in urnele existente in farmacii.

Pastreazi bonul fiscal si partea detasabila a talonului completat cu Nr. Bon Catena pentru validarea talonului castigator.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati telefonic.

Revenind la lucruri mai concrete, conform prospectului aflam ca Ozzy Smart Kids jeleuri de la Sanience este recomandat a fi administrat copiilor pentru a sustine buna functionare a functiei vizuale, a functiei cerebrale si a memoriei, dar si sanatatea pielii.
pareri forum ozzy smart kids jeleuri promotie catena

Gama de produse OZZY KIDS a fost dezvoltata in Norvegia cu ajutorul ingredientelor naturale, pe baza unei tehnologii superioare care creste semnificativ absorbtia principiilor active.

Acizii grasi Omega-3 din jeleurile OZZY Smart Kids contribuie la sustinerea si dezvoltarea functiei cerebrale, ajuta la rezistenta organismului, la mentinerea sanatatii pielii si a unei vederi sanatoase.

Persoanele care adopta o dieta saraca in acizi Omega-3 au o masa cerebrala mai mica, iar diferenta fata de persoanele care consuma zilnic ulei de peste echivaleaza cu 2 ani de îmbatrânire.

Compozitia OZZY Smart Kids este urmatoarea: Ulei de peste concentrat: 600 mg

Furnizand acizi grasi Omega-3 de minim: 198 mg din care:
  • (DHA): 57 mg
  • (EPA): 90 mg
DHA (acid docosahexaenoic) este un acid gras important pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti. Acidul DHA face parte din fosfolipidele retinei si sinapselor si constitue 60% din lipidele din creier si tesutul nervos.

Ceea ce ne face o parere buna este faptul ca OZZY Smart Kids contine uleiuri de peste de cea mai înalta calitate, stabilizate în forma inovatoare de jeleu printr-o matrice fixa, ce impiedica aparitia refluxului gastric neplacut cu gust de peste.

Matricea fixa din compozitia OZZY Smart Kids asigura o biodisponibilitate cu peste 40% mai mare a continutului de Omega-3 dintr-o doza, astfel incat un jeleu de OZZY Smart Kids aduce un aport echivalent a 275 mg de acizi grasi esentiali Omega-3.

De aceea modul de administrare este urmatorul:
  • Doza Ozzy Smart Kids pentru copii 3 – 7 ani: 1 jeleu fructat / zi.
  • Doza  Ozzy Smart Kids pentru copii 7 – 14 ani: 1 – 2 jeleuri fructate / zi.
Iar pretul... pretul unei cutii cu 30 de jeleuri OZZY Smart Kids este aproximativ 45 lei. Insa intotdeauna calitatea se plateste mai scump. 
MAI POTI CITI