Numere NOROCOASE decembrie 2016 Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara

Horoscop Decembrie2016 numere si zile norocoase pentru bani si dragoste. Predictii ale horoscopului pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, numere si zile norocoase pentru bani si dragoste in luna Decembrie.

Luna decembrie 2016 este din punct de vedere astrologic, o luna linistita din punct de vedere a castigurilor materiale.

Norocul surade in luna decembrie zodiilor de pamant care stiu sa isi mentina un tonus pishic ridicat si care nu se lasa darmate de orice mica neplacere care apare inevitabil in viata de zi cu zi.

Este bine ca nativii zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu si Fecioara sa nu apese prea mult pe acceleratie din dorinta de a obtine rezultate imediate.

Dorinta de reusita poate duce la fortarea norocului, iar acest lucru nu este de loc de dorit, pentru ca poate avea consecinte neplacute.

Numere norocoase decembrie berbec taur gemeni rac leu fecioara

Numere norocoase Berbec decembrie 2016: 18, 21, 30

Numere norocoase Taur decembrie 2016: 6, 15, 23

Numere norocoase Gemeni decembrie 2016: 4,  9, 11

Numere norocoase Rac decembrie 2016: 3, 8, 24

Numere norocoase Leu decembrie 2016: 1, 10, 23

Numere norocoase Fecioara decembrie 2016: 7, 12. 16

Dupa cum am aratat si mai sus, zodiile de pamant sunt un pic mai favorizate la capitolul castiguri financiare in decembrie 2016. Aceste castiguri pot veni  de la un pariu, de la un joc loto, o mostenire sau chiar un cadou facut de un... sponsor generos.

Insa atitudinea cea mai corecta este aceea prin care dovediti ca sunteti extrem de atent in ce investiti, gandindu-va mai mult la strictul necesar si obligatiile curente.

ATENTIE! Aceste numere norocoase nu garanteaza niciun castig. Numerele norocoase pentru fiecare zodie in parte reprezinta concretizare in plan numeric a vibratiilor cosmice. Aceste numere va pot ajuta, sau ghida in luarea unor decizii, dar nu reprezinta o garantie absoluta.


Comentarii