Pareri NUROFEN JUNIOR 7 ANI calmeaza durerea si febra la copiii mari.

Inainte sa ne facem o parare despre capsulele NUROFEN JUNIOR 7 ANI nu uitati ca trebuie sa consultati medicul in cazul in care simptomele persista sau se inrautatesc dupa 3 zile de tratament, daca copilul sufera de astm bronsic.

O atentie foarte mare trebuie avuta si in cazul in care copilul ia si alte medicamente care contin ibuprofen, acid acetilsalicilic sau alte medicamente antiinflamatore sau ia orice alte medicamente în mod regulat.

Acestea fiind spuse, sa ne facem o parere despre NUROFEN JUNIOR 7 ANI. Capsulele masticabile sunt special formulate farmacologic pentru copiii mari, din categoria de vârsta 7-12 ani. 

Nurofen Junior 7 ani+, capsule moi masticabile, are gust placut de portocale, este usor de mestecat, facilitand administrarea medicamentului.
pareri-forum-nurofen-junior-7-ani

Nurofen Junior 7 ani  este indicat in tratarea durerilor de cap, durerilor de urechi, durerilor de dinti, durerilor in gat, luxatii, febra si simptome de raceala si gripa.

Fiecare capsula masticabila de Nurofen Junior 7 ani  contine 100 mg ibuprofen si are aroma naturala de portocale

Modul de administrare Nurofen Junior 7 ani depinde varsta copilului.
  • varsta 7 - 9 ani, doza: 2 capsule
  • varsta 10 - 12 ani, doza: 3 capsule
Repetati administrarea dozei la intervale de 6 - 8 ore in functie de necesitati. Nu depasiti doza recomandata. Nu administrati medicamentul copiilor cu varsta sub 7 ani.

Atentionari speciale.  NUROFEN JUNIOR 7 ANI este contraindicat in urmatoarele cazuri:

  • la copii cu varsta sub 7 ani.
  • la copii care sufera de afectiuni hepatice, renale sau cardiace.
  • la copii care au o reactie alergica la ibuprofen, acid acetilsalicilic (aspirina) sau alte medicamente antiinflamatore. In cazul în care copilul are o reactie alergica, intrerupeti administrarea si consultati imediat medicul.
  • Simptomele persista sau se inrautatesc dupa 3 zile de tratament.
Ca si parere, NUROFEN JUNIOR 7 ANI este un produs farmaceutic special creat pentru copiii din categoria de varsta 7 - 12, cu un continut de ibuprofen echilibrat care poate ameliora in mod eficient diversele dureri.


Comentarii