Alerta. Aragazurile BOSH pot sa explodeze. Cum verifici daca aragazul Bosh are probleme la racordul de gaz.

BOSH Electrocasnice ii alerteaza pe toti posesorii de aragazuri produse in perioada ianuarie 2009-octombrie 2011 ca exista pericol de explozie.

Cauza este o posibila defectiune la un racord de conectare pentru gaz.

In anumite cazuri, pot avea loc scurgeri de gaz si în cazuri extrem de rare poate aparea un risc de explozie.

BOSH Electrocasnice  ofera înlocuirea gratuita a racordului de conectare de catre un inginer de service autorizat fiecarui proprietar al unui aragaz afectat de aceasta problema.

Inlocuirea racordului de gaz este realizata la domiciliul proprietarului si rezolva in totalitate problema, au anuntat oficialii Bosch.

pareri aragaz bosh pericol explozie

Pentru a evita orice pericol potential proprietarii aragazurilor afectate trebuie sa opreasca imediat alimentarea cu gaz a aparatului si sa întrerupa utilizarea acestuia pâna dupa înlocuirea racordului de conectare.

Cum aflati daca aragazul dumneavoastra marca BOSH face parte din lotul cu pericol de explozie:

Verificati daca aparatul dumneavoastra este afectat, în modul urmator:

Observati cu atentie aparatul prezentat mai sus. Daca acesta este asemanator cu aparatul dvs., verificati daca este afectat de campania voluntara de siguranta.

Notati numarul modelului (E-Nr.) si numarul lotului format din patru cifre (FD) de pe eticheta tip a aragazului dumneavoastra si intrati aici pentru a verifica daca aragazul BOSH pe care il aveti este unul care poate exploda.

BSH Electrocasnice SRL este filiala din Romania a societatii BSH Hausgeräte GmbH, cel mai mare producator de aparate electrocasnice din Europa si unul din liderii mondiali ai sectorului, inregistrand în anul 2014 o cifra de afaceri anuala de aproximativ 11,4 miliarde euro.
MAI POTI CITI