A murit Vlad Lupas director la Salad Box. Decesul cauzat de o cadere libera de la 3.000 de metri.

Directorul Salad Box, Vlad Lupas a avut parte de-o moarte fulgeratoare. Omul de afaceri,  CCO al lantului de restaurante Salad Box, a decedat dupa un salt esuat cu parasuta.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, parasuta de rezerva s-a deschis inexplicabil chiar în avion, în timp ce tanarul in varsta de 27 de ani se pregatea sa faca saltul. Atunci, curentii puternici l-au tras în afara.

"Din 2010 s-a apucat si avea circa 400 de salturi la activ. In timpul zborului de sambata i s-a deschis parasuta de rezerva pe nepregatite in timp ce se afla in avion, l-a atras afara si s-a agatat de aripa avionului. Cred ca l-a depasit situatia. Parasuta principala nu s-a deschis", a declarat presei Doru Baciu, instructor de parasutism care se afla in avion alaturi de Vlad Lupas.
cum-a-murit-vlad-lupas-sald-box

Odata cu parsuta de rezerva în afara avionului a fost tras si Vlad Lupas, care s-a izbit în aer de aripa din spate a avionului,. dupa care si-a pierdut cunostinta si a cazut apoi in gol de la inaltimea de 3.000 de metri.

Medicii sositi de urgenta la fata locului nu l-am mai putut ajuta pe tanarul grav ranit si au fost nevoiti sa constate decesul.

Politia Cluj a deschis, sambata dupa-amiaza, un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in cazul tanarului care a murit, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Cluj, Daniel Graur.

Incidentul in urma caruia a murit Vlad Lupas a avut loc sambata 15 octombrie, in jurul orei 11.00, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj.

Firma Salad Box, si-a inceput existenta intr-o zi de aprilie din 2012  printr-o investitie initiala de 25.000 de euro.

Dupa doi ani de la inaugurarea primului restaurant Salad Box, proprietarii au deschis alte 25 de puncte in cele mai importante 13 orase din tara, dar si in centre comerciale din Budapesta si Heilbronn, in Germania, cifra de afaceri anuala a ajungand la peste zece milioane de euro anul trecut.

Salad Box este primul concept de restaurant specializat in salate din Romania si ofera alternativa sanatoasa, practica si convenabila la mancarea de tip fast-food.

Meniul Salad Box este compus din salate cu sau fara carne, supe-creme, fresh-uri, limonade si iaurturi de fructe.

Echipa de management al Salad Box era formata din
DAN ISAI - DIRECTOR EXECUTIV (Ambasador Jamie Oliver in Romania.)
DAVID ISAI  - DIRECTOR STRATEGII COMERCIALE
RADU LUPAS - DIRECTOR OPERATIONAL
VLAD LUPAS - DIRECTOR STRATEGII COMERCIALE

Sub brandul Salad Box activeaza 4 companii: Emma Salad, Salad Box, Bio Box si Strident Team.


Comentariile sunt inchise